pegas Postat Decembrie 29, 2025 Share Postat Decembrie 29, 2025 Salutare tuturor. Stie cineva unde pot gasi piese pentru cutie IJ 56 (350) ? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Ianuarie 2 Share Postat Ianuarie 2 Poti pune citie de planeta 5 (cu tot cu ambreaj) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Ianuarie 2 Share Postat Ianuarie 2 http://www.motorbike-bg.com/products.php?id=900 Au bulgarii piese pt cutie de Ij Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pegas Postat Ianuarie 25 Autor Share Postat Ianuarie 25 multumesc, am gasit piese la motorbike-bg.com dar imi mai trebuei arcul care retine levierul de blocare a treptei de viteza, are cineva un astfel de arc sau caut unul asemanator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Eu de obicei taiam cateva spire din arcul ala si ii facem alta 'agatzatore' ca sa-si faca mai bine dtoria in blocajele selectorului. Pintenul cu pricina il 'netezeam cu flexul dupa forma exacta a locasurilor de pe selector (Incercam astfel s elimin orice joc posibil,intrucat orice toleranta permite plimbatul furcilor abapoda in timpul rularii cauzand uzuri premature crabotilor cat si dintilor pinioanelor rezultand multe alte probleme nedorite,nu doar saritu'din viteza) La Minsk adaugam cateva saibe su arcul bilei blocatoare. Ce bine ca mobrele astea sunt dispuse cu capac lateral la cutia de viteze si nu mai e nevoie sa-ti faci 2 saptamani de santier, motorul jos,bucati etc ... Si paradoxal - la majoritatea comunistelor fara capac se si strica cutia mai repede,fiind si mai slab conceputa ca la cele doua amintite. Exemple ar fi Jawele si CZ-urile,Voshod,K'au si MZ' urile,Tula etc .. ETZ si Panonia,chiar si Jupiter au cutia mai solida/fiabila De gustibus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate