ricomuerte Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă In stare excelenta, din 2001, injectie. ITP pana in mai 2027, asigurare expirata, ulei si filtru ulei schimbat in 2025, lichid frana fata spate in 2025, discuri f bune, cauciucuri foarte bune, furca stare f buna, deflector, crashbar, cric central, topcase, sidecase, tankbag, gata de drum. In 2025 am facut o iesire in Europa cam 3500 km, merge grozav. KM reali, se poate verifica pe RAR. Seria VIN in poze. Fiscal pe loc. Doua camere rezerva si cablu ambreiaj de rezerva nou. Alte detalii la telefon sau mesaj. DOAR CU TRANSCRIERE!!! 2000 EURO - PRET FIX . 0740533855 raspund la mesaje oricand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) locatie? starea actelor? km reali cam ce inseamna???? Editat 2 ore în urmă de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă Locatia Dorna Arini, judet Suceava, starea actelor? e certificatul in poze - e inmatriculata pe mine, km reali inseamna ca are 55000 km. daca verifici pe RAR apar km la fiecare ITP, s-au facut putini km anual(eu am facut doar acea tura de 3500 km si ceva local dar putin), a fost a unui domn mai in varsta vreo 10 ani inainte sa o iau eu anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 5 minute, ricomuerte a spus: e certificatul in poze poate e pe numele unei matusi Tamara, care intre timp a decedat...., deci ar fi mai complicat cu transcrierea... Acum 6 minute, ricomuerte a spus: daca verifici pe RAR apar km la fiecare ITP nu verific la RAR, nu-i treaba mea sa verific este un Regulament al bursei care trebuie respectat. Punct. Atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate