15151515 Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Salutare, Vand echipamentul din titlu, cu mentiunile: - marimea 50 (ambele) - mesada si protectii geaca - pantaloni doar cu mesada - Goretex + piele pe zona interioara a pantalonilor (contact/frictiune cadru) - maneci detasabile, borseta incorporata detasabila si mesade/protectii detasabile - capse si fermoare in stare foarte buna - fara accidente si rosaturi - doar elemente specifice utilizarii ocazionale - umeras original (aluminiu) si extra pouch protectie ploaie telefon. Ce eu si unii ar putea considera defecte: - mici urme din trafic/purtare pentru care nu consider ca merita spalare (sangele catorva insecte si mici puncte de mizerie) - in lumina artificiala, este o mica zona (cca 5-10mm) unde refelctorizantul este afectat - scaiul de la buzuranul stang (exterior) parca nu mai agata ca in prima zi - etichetele albe de la geaca nu mai sunt lizibile (nu stiu de ce) - iz de tutun ----> ofer reducere 150 de lei daca potentialul cumpartor este nefumator. Suma rezonabila pentru o curatare chimica profesionista. PS: Pentru orice defect constatat si nedeclarat in anunt, sunt dispus sa scad cate 50lei. Eu consider echipamentul impecabil (nota 9.5/10). Contact aici sau pe PM. Echipamentul se afla la Brasov - ma pot deplasa in zona Brasov pentru eventualii cumparatori. Pret 2000lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate