mony Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Se anunta vreun salon moto sau expo moto in 2026 in Romania ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Salut, am gasit: MotoRide Expo 2026 By MotoRC World 08.05.2026 10.05.2026 MotoRide Expo 2026 are loc între 8 și 10 mai 2026, zilnic între 09:00 și 19:00, la MotorPark România, cu intrare gratuită. Între 8 și 10 mai 2026, MotorPark România devine punctul de întâlnire al pasionaților de moto. Timp de trei zile, te așteaptă teste pe pistă, demonstrații spectaculoase, expoziții, zone de relaxare, activități pentru copii și momente speciale dedicate competiției MotoRC. Teste moto pe pistă – trăiește experiența completă a unei motociclete, exact acolo unde îi este locul Teste cu motociclete de competiție – pentru cei care vor să simtă performanța pură pe două roți Zonă moto off-road – trasee, obstacole și sesiuni care îți pun la încercare abilitățile de rider Standuri cu branduri de top – motociclete noi, echipamente, accesorii, service-uri și instructori, tot universul moto într-un singur loc Școli moto & de pilotaj – discută direct cu instructorii și descoperă cursurile potrivite pentru tine Loc de joacă pentru copii – distracție pentru cei mici, timp liber pentru tine Food court generos – pauze gustoase între sesiuni și demonstrații Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat 15 minute în urmă Autor Share Postat 15 minute în urmă Asta vazusem si eu astazi, pana sa postez. Cred ca este evenimentul identic cu cel de anul trecut la care am participat (nu m-am dat insa pe pista). Am vazut ca in 2027 ar fi un salon moto cum a fost in 2025 la Hala Laminor, insa in 2026 nu am gasit nicio informatie ca s-ar organiza vreunul. Mi-ar placea sa vad din nou multe motociclete si sa pot sa imi "visez" urmatoarea posibila achizitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate