redplanet Postat ieri la 08:23 Share Postat ieri la 08:23 (editat) Piaggio MP3 LT Yourban An fabricatie: 2014 Capacitate : 300 cc Omologat L5E Se conduce cu permis categoria B ! Incadrat la triciclu cu frana la picior Kilometraj real: 7500 km ITP Valabil 13.03.2028 Asigurare valabila pana la : 15.03.2027 Toate actele in regula, fiscalul se elibereaza fara probleme Tel: 0723642653 Pret : 4200 euro neg Se poate vedea si testa in Valenii de Munte, Prahova Atasat link-ul de Youtube unde este prezentat chiar de fostul proprietar: Editat ieri la 08:26 de redplanet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Salut, istoric service? Cati proprietari? vad numar de Bucuresti, dar se poate vedea in Prahova. Cum e? km aia reali se demonstreaza ...cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redplanet Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă Acum 13 minute, Adrian M. a spus: Salut, istoric service? Cati proprietari? vad numar de Bucuresti, dar se poate vedea in Prahova. Cum e? km aia reali se demonstreaza ...cum? Salut, Scuterul a avut 2 proprietari : George B si domnul de acum pentru care am pus anuntul de vanzare. Istoricul de service este trecut in cartea de garantie si ultima intrare a fost inante de pandemie la Bikeshop unde s-a facut schimbul de filtre si ulei. Cel de-al 2 lea proprietar a facut 500 de km cu el dupa care l-a depozitat in garaj timp de 5 ani. Prieten fiind l-am ajutat cu un schimb de ulei/filtru, asigurare si ITP deoarece am un mic garaj in Valeni. Pun si seria VIN : ZAPM7510000009346 pentru mai multe detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate