Sari la conținut

Suzuki V-Strom DL650XT 2019 accidentat

Postări Recomandate

Suzuki V-Strom DL650XT 2019 accidentat
Singur proprietar, 36500 km la momentul accidentului. Am intretinut-o cat m-am priceput de bine si am folosit-o preponderent in calatorii mai lungi. Pot pune la dispozitie lista de operatii de service, ultimul schimb de ulei fiind la final de Martie anul acesta. Am ratat o curba si am intrat in decor undeva pe langa Nasebar, Bulgaria. Roti, sasiu si motor ne-afectate. Far, bord si plasticele din fata sparte, rezervorul e usor indoit dar nu spart, ghidon indoit, un suport de scarita si schimbatorul rupte. Poate fi reparata relativ usor de cineva care are timp si determinare, sau poate fi un proiect pentru altceva.
Se vinde asa cum se vede in poza. Am dat jos toate plasticere sparte pentru ca daunele reale sa fie vizibile. Toate plasticele sparte, conectori si suruburi exista. 
Are instalate urmatoarele accesorii:
- protectii de ghidon SW-Motech BBstrom - au nevoie de plastice noi; 
- inaltator de ghidon SW-Motech
- manere incalzite Koso
- manete mai scurte pliabile. Am si manetele originale;
- oglinzi de aprilia tuono - au supravietuit accidentului; am si oglinzile originale noi; 
- fork brace si protectie de radiator Cosmo 
- scarite reglabile EVO SW-Motech - scaritele sunt intregi, s-a rupt doar suportul
- inaltator de ghidon LSL 
- topscase Shad 50 cu lampa de frana si capac alb
- ceva bare care preiau greutatea de pe codita de la Kappa - SR3112/KR3112
- scut metalic mic Raventech
- crash bar Heed - era montat in accedent, l-am desfacut din suruburi si nu a dat semne ca ar fi tensionat dupa acciedent;
- proiectoare china cu cutie de sigurante EasternBeaver montat pe un releu;
- suport de genti laterale cu cutie pentru trusa de scule si genti de aluminiu Boumont Evo 45. (cost de acizitie 996 euro in 2019).
- o gramada de suruburi, saibe si alte prostii pe care le-am strans -  ce se vede in poze.
Inmatriculata, ITP-ul era valabil la momentul accidentului, asigurarea expira pe 22.04.26.
Pret: 4500 euro negociabil

P8111354.JPG

PXL_20260404_165555868.jpg

PXL_20260407_074540672.jpg

PXL_20260407_074647306.jpg

PXL_20260407_083239794.jpg

PXL_20260407_083847364.jpg

PXL_20260407_084124200.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri