Jump to content

Marius Mihasan

Super Membru
 • Content Count

  590
 • Joined

 • Last visited

About Marius Mihasan

 • Rank
  Avansat

Contact Methods

 • Website URL
  https://mail.uaic.ro/~marius.mihasan/hobby/hobby.html
 • Yahoo
  mariusmihasan1981

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iasi
 • Carnet moto din
  2009
 • Motocicleta
  DL650XT, KTM 250 EXC-F
 • Numar Moto
  -

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Honda XL700VA Transalp, DL650 V-Strom, BMW F650ST

Recent Profile Visitors

1,014 profile views
 1. Inca un episod, de data aceasta coasta turcoaz inot si cu mobra, Pamukkale si Istanbul
 2. Ca sa fiu trendy din nou, am facut si niste documentare, dar atentie cu nu sunt mare regizor sau artist. Partea 1 - debarcarea, Batumi si drumul spre Bayburt Partea 2 - Cappadocia pe mobra si pe jos
 3. Nu, nu e functie de relief, e functie de timpul avut la dispozitie. KTM-ul e pentru cateva ore pana la o zi disponibile, V-Stromul e pentru 2 sau mai multe zile libere .
 4. Hei, tocmai am platit avans pentru una tot asa alb -albastra si astept sa se faca livrarea. Mai mult, am si un crash-bar ca al tau (Heed, nu?) sosit ieri ce asteapta si el nerabdator livrarea.
 5. Am comandat pe aliexpress o carcasa de camera dar nu am primit ce trebuie. Mi-am primit banii inapoi, dar am ramas cu o carcasa subacvatica care imi e inutila. Banuiesc ca e de Gopro Hero 3/4, dar nu sunt sigur. E versiunea cu alimentare prin carcasa. Are 2 cabluri USB-C, unul de alimentat la USB destul de lung, celalat cu Micro USB la un capat, scurt, pentru baterii externe banuiesc.. O dau la cine are nevoie de ea, personal in Iasi sau prin curier, doritorul plateste transportul. PM sau 0751 894 685, Marius Poze cu carcasa Carcasa nu mai e disponibila, am pus-o la curier azi.
 6. Am comandat pe aliexpress o carcasa de camera dar nu am primit ce trebuie. Mi-am primit banii inapoi, dar am ramas cu o carcasa subacvatica care imi e e inutila. Banuiesc ca e de Gopro Hero 3/4 si sigur e versiunea cu alimentare prin carcasa. Are 2 cabluri USB-C, unul de alimentat la USB destul de lung, celalat cu Micro USB la un capat, scurt, pentru baterii externe banuiesc.. O dau la cine are nevoie de ea, personal in Iasi sau prin curier, doritorul plateste transportul. PM sau 0751 894 685, Marius Poze cu carcasa Spor, MM Carcasa nu mai e disponibila, am pus-o la curier azi.
 7. Motocicleta nu mai este disponibila.
 8. Cateva de anul acesta. Strategica: Transalpina: Anatolia de est: Munti turcesti: Una din putinele poze din Georgia:
 9. Motocicleta nu mai e disponibila, cel putin pana Joi 24.10.2019 cand ar trebuii sa primesc banii si sa semnez contractul de vanzare.
 10. Transalpul e gata plecare - a primit azi ulei, filtre si kit de lant (lant si foaie JT sprocket, pinion, siguranta si suruburi Honda). Daca cinve vrea o motocicleta buna, sub 67000 de km trebuie sa se miste repede, mai am 8 km si trec de pragul acesta . Am mai facut ceva poze daca tot era partial desfacut. Pret nou 3500 euro fara proiectoare, prizele si sistemele lor de atasare si inaltatoarele de ghidon. Incluse deci cutiile HeavyDuties si aparatoarele de ghidon Barkbuster.
 11. Nu e asa, nu te obliga nimeni. Eu am avut pe Georgia facuta on-line - https://www.tpl.ge/. La vama nu am platit nimic in plus, am intrat cu ferry si iesit pe roti spre Turcia.
 12. Sper sa nu gresesc, dar scot Magarul la vanzare: Honda Transalp XL700, Proprietar, an fabricatie 2009, modelul cu injectie si ABS, 67000 km, Inmatriculată, ITP valabil pana in 06.2020, accesorizata, se poate vedea in Iasi, 3800 euro negociabil, o751 894 685, mai multe detalii aici .
 13. Sper sa nu gresesc, dar scot Magarul la vanzare: Honda Transalp XL700, Proprietar, an fabricatie 2009, modelul cu injectie si ABS, 67000 km, Inmatriculată, ITP valabil pana in 06.2020, accesorizata, se poate vedea in Iasi, 3800 euro negociabil, o751 894 685, mai multe detalii aici .
×
×
 • Create New...