ALEX-Guzzista Postat 59 minute în urmă Share Postat 59 minute în urmă (editat) Top-case Moto Detail (fabricat de SHAD Spania) capacitate 42 L,prevazut cu portbagaj pe capac. Are suport de prindere (talpa) si bride pentru montare pe suportul motocicletei,trebuie doar cateva suruburi si piulite . Are cele 2 chei cu care vine din fabrica . Stare buna,are zgarieturi superficiale. Pret=300 ron Top-case SHAD SH 33,capacitate 33 L,cu suport prindere,2 chei,bride si suruburi pentru montaj. Stare buna,zgarieturi superficiale. Pret= 250 ron Set sidecase-uri SHAD SH 23,cu 2 chei si butuc de schimb pt.topcase daca se doreste ca tot setul (sidecase-urile si topcase-ul )sa se deschida cu aceeasi cheie. Stare aceptabila,au zgarieturi,o ureche de prindere si o balama reparate,functionale,am adaugat inchizatori magnetice in interior si niste inchideri pe exterior,ele nu se inchid decat cu cheia,asa este modelul !! Am si terminalele de plastic care se monteaza pe suportii metalici 3P de la SHAD,acele terminale se schimba in functie de modelul de sidecase ! Nu sunt pentru pretentiosi,dar sunt functionale. Pret 350 lei/set Preturi usor discutabile ! Predare personala in Bucuresti sau spre zona Moldovei pana la SV,IS,VS,GL,BR...etc Pt.orice alte detalii va stau la dispozitie,poate am omis ceva . PM aici sau Tel;0758 zero94 9zero5 -Alex Editat 57 minute în urmă de ALEX-Guzzista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate