simsonache Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 .............m.am rugat la axa cu came si am dormit cu un pumn de piulite sub perna...........si la mine a mers am achizitionat un M 72 cu atas din '55 ce e drept cu ajutorul prietenilor ca eu nu am avut banii destui. si de acum in colo incepe nebunia ca sa nu mai zic cearta cu parintii si vecinii DIN NOU O SA PUTA IN TOT BLOCUL A BENZINA SI DECANOL brm brm poc poc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EAGLEMAX Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 AM AXA NOUAAAAA DE REZERVA AM DISTRIBUTIE NOUA DE REZERVA AM POMPA DE ULEI NOUA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA NU FACI NIMIC SA STII DACA NU DESFACI MOTORU CA SA SCHIMBI RULMENTII AIA NASOI SI MAI ALES SA DESFUNZI TOATE GAURILE DE UNGERE CA SA FII SIGUR CA SUNT INFUNDATE(BAT PARIU) SI MAI ALES SA SCHIMBI TOATE SIMIRINGURILE ALEA COAPTE ORICUM SPOR LA TREABA SI DACA AI NEVOIE DE AJUTOR VB(0788 264 568) MA BUCUR TARE CA TI-AI LUAT M SA VEZI CAND O RECONDITIONEZI MOARE LUMEA CA NU STIE CE E INCEARCA SA O FACI CA IN POZA EU NU AM PUTUT CA A MEA E ALBASTRA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 Felicitari pt achizitie Simsonache De abia astept sa vad cum o sa iasa, pt ca simsonul care il ai l-ai reconditionat f misto ! Spor la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 azi vin sa o vad...sper sa fii acasa ca te impusc sa o stapanesti sanatos, si notpile, daca ai nevoie de ajutor, stii unde ma gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 salutare! uite aici manualul de M.Spor la surubait! mie nu mi se pare exagerat pretul cu o singura conditie:sa aibe actele in regula?le are?daca da esti un fericit posesor al unei jivine ce o sa te usuce de bani dar o sa-ti dea satisfactii pe masura!daca nu... ne vedem la o pana M72ManualEnglish.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Ianuarie 28, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2007 salutare! uite aici manualul de M.Spor la surubait! mie nu mi se pare exagerat pretul cu o singura conditie:sa aibe actele in regula?le are?daca da esti un fericit posesor al unei jivine ce o sa te usuce de bani dar o sa-ti dea satisfactii pe masura!daca nu... ne vedem la o pana DA ARE ACTE IN REGULA brm brm poc poc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 DA ARE ACTE IN REGULA brm brm poc poc acum ai unde creste pesti....cand ploua ce faci?trage-i prelata aaa...si modifica acolo in profil ca ti-ai luat elefant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Krane Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 Ia uite. Simsonache are jucarie noua. Pai bine iti sade mai omule sa nu ne zici si noua (a se citi mie) ca ti-ai luat ceva frumos si ca un om ce te respecti sa ne chemi sa o uzi. Ca doar stii ca nu tine altfel. Acum serios cand iti fac o vizita ca stai la 2 aruncari de cana de mine PS: Suna-ma si u ca am avut probleme tehnice la centralista si mi-a sters numerele din agenda a dreaq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Ianuarie 29, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2007 Ia uite. Simsonache are jucarie noua. Pai bine iti sade mai omule sa nu ne zici si noua (a se citi mie) ca ti-ai luat ceva frumos si ca un om ce te respecti sa ne chemi sa o uzi. Ca doar stii ca nu tine altfel. Acum serios cand iti fac o vizita ca stai la 2 aruncari de cana de mine PS: Suna-ma si u ca am avut probleme tehnice la centralista si mi-a sters numerele din agenda a dreaq 0744156460 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Krane Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 Acum mai ramane sa si raspunzi cand te sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virago Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 Bravo simsonache pentru achizitie...Sa o stapanesti sanatos! Ia zi acum o sa iti schimbi si nick-ul sau tot asta ramane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Krane Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 Daca se apuca sa o modifice s-ar putea, ca tot i-au promis aleko si Mr ORL ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate