Sari la conținut

Virago

Membru
  • Număr conținut

    65
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Virago

  1. semnalele de fata de la ZZR 600 nu se potrivesc cu cele de la ZZR 400
  2. am eu un post anterior cu poze la semnalele de ZZR400 pe care le am, unul dintre ele este ciobit, dar dc esti din Buc. ne putem intalni si le vezi. pretul e acum 30lei.
  3. servus, eu cand mi-am luat mobra avea amortizoarele din fata fara ulei/lichid si la fiecare denivelare imi scotea zgomote ciudate. am fost la service si ptr. un pret destul de mic au pus cei de acolo lichid in cantitatea si proprietatile necesare si de atunci a mers foarte bine; tind sa cred ca daca mai ai arcul la amortizorul din spate se poate proceda la fel; doar sa nu mergi mult asa cu ea ca distrugi, evident, arcul. toate cele bune.
  4. Salut, am doua semnale de fata ptr. ZZR 400. Unul dintre ele este spart (vezi poza). 10 Euro amandoua. Telefon 0761661638. Cheers.
  5. Salutare, Un kit de lant nou stiti unde se poate gasi si cam ce preturi sunt pe piata? Am un zzr 600 din '91. 10x.
  6. reply to: Salutare tuturor. Ma poate ajuta cineva cu un link, sau orice alte informatii despre cum as putea sa gasesc pretul de catalog al unei motociclete Kawasaki ZZR 600, an fabricatie 2000? Mai scotocesc si eu pe net... Multumesc. ptr. inca vreo 10 zile poti gasi un manual aici http://dl.transfer.ro/Kawasaki_ZZR600_Serv...l-3d27a2503.rar
  7. Aveti si un numar de telefon ptr. programari de la Adistar? Ca sa dau si eun un mesaj pe forum fata de ITP-ul lor in cunostinta de cauza Mesaj completat se pare ca nu trebuie nicio programare rezolvat in jumatate de ora. sunt f. multumit de servicii si de oamenii de acolo;
  8. eu voi pleca in data de 17 mai cu dimineata in cap pe ruta giurgiu-sofia-salonic-atena! sunt doritori sa facem convoi?
  9. Virago

    M72m

    Bravo simsonache pentru achizitie...Sa o stapanesti sanatos! Ia zi acum o sa iti schimbi si nick-ul sau tot asta ramane?
  10. Ma referisem in general daca exista in tara ateliere! In prinicipiu pe mine m-ar interesa sa gasesc in Bucuresti!
  11. Am un Suzuki Gsx 600 f care are cadrul stramb in urma unui accident...poate sa imi spuna cineva daca exista la noi vreun atelier care indreapta cadru? Cadrul a fost lovit din fata lateral deci nu a fost frontal! 10x!
  12. Vesti bune in legatura cu situaitia lui Daniel...Din cate am vb cu sotia lui, a fost externat din spital, este acasa acum, stie cine e, isi recunoaste sotia si copii,poate sa scrie si sa citeasca, atunci cand a fost adus acasa din cate am inteles a recunoscut locul... A mai slabit nu mai este la fel de robust ca inainte dar partea buna e ca in ciuda faptului ca mai are momente in care este confuz si vorbeste pe langa subiect, incepe sa isi revina cel mai important din punctul de vedere al memoriei! Doamne Ajuta, si multa sanatate la toti!
  13. Am mai vorbit eu saptamana asta la telefon cu sotia lui si din cate am inteles edemul s-a retras inca nu isi aduce nimic dar se spera ca in 3-6 luni va incepe sa isi aduca aminte... In legatura cu mana din cate am inteles au intervenit ceva probleme si va trebui sa fie operat din nou... Oricum sa speram ca se va recupera mai rapid decat au prevazut medicii dar asta depinde in mare parte numai de el...
  14. Virago

    Poze

    multam fain la o bere se mai poate ca tineri sa mai resusciteze vechituri in onoarea celor batrini un omagiu restaureaza tu daca ai bani si nu e modificata nu sunt suduri nu am schimbat organele de masini originale roti cadru si altele ,merge functioneaza????????????// e bine atunci e bine .ce intelegi tu prin customizat???????????/// superb superb mosule ulei bun adica 15w40 turboral aral turbo cu aditi 2+2 cu teflon merge vara super si nu incinge ii place mult cu uleiul asta
  15. Am fost la Daniel pe la ora 15 si din cate am vazut fizic arata destul de bine, fiind un tip mai solid organismul lui este capabil sa lupte in continuare. Partea buna este ca nu refuza sa manance. Am incercat sa ii mai spun de motociclisti si cat de mult asteptam sa il vedem pe picioare dar din pacate nu prea recunoaste pe nimeni si nu isi aminteste mai nimic nici macar numele lui. Un aspect imbucurator este faptul ca vorbeste chiar daca nu la obiect, uneori blocandu-se pe anumite cuvinte cum sunt "cablu", "Dubai" etc. Eu propun ca anumiti motociclisti care ii sunt prieteni cat si cei care au stat la masa la Cheia cu el, sa ia legatura cu sotia lui si sa ii faca o vizita pentru ca orice persoana sau obiect cu care ar lua contact ar putea sa ii stimuleze memoria. Eu o sa fac niste poze cu el din excursie cat si cu grupul de motociclisti de la baraj la Siriu si sa ii le arat, pentru ca din cate am vazut nu isi aminteste de faptul ca este motociclist sau de bmw-ul lui cel negru pe care cu siguranta il adora.... Analizele sunt mai bune, tomografia este mai buna si da noi sperante de refacere. Multa sanatate Daniel si Dumnezeu sa fie cu tine sa te faci bine!
  16. Salut! A vorbit azi fratele meu cu sotia lui Daniel si in acest moment starea lui este urmatoarea: -nu mai respira cu ajutorul aparatelor -ultima tomografie a iesit mai bine -edemul scade -nu recunoaste pe nimeni -vorbeste dar nu este coerent -oboseste foarte repede In ansamblu situatia este imbucuratoare si cred ca ar avea nevoie sa vada fete familiare, de aceea cred ca ar fi bine ca cei care au fost in excursia din ziua accidentului cat si prietenii sa ii faca o vizita. In acest moment se afla la Spitalul Floreasca Etajul 1 la NEUROCHIRURGIE, TERAPIE INTENSIVA a cincea usa pe stanga. Eu o sa ii fac o vizita astazi. Sanatate tuturor!
  17. Cine mai e prin Bucuresti care vopseste?
  18. Vreau sa imi vopsesc motociclieta Suzuki gsx 600 f! Stie cineva un vopsitor prin Bucuresti? Cam care ar fi tarifele ? Multumesc!
  19. Sunt pasionat de motociclism dar ceea ce vad ma ingrozeste! Nu o sa fac referire la nici un accident petrecut pana acum dar vreau sa imi spun si eu parerea... 1. Pe motor cine vrea sa mearga trebuie sa fie echipat chiar daca are motor de viteza sau nu (eu folosesc casca indiferent de situatie chiar daca e cald si e si integrala) 2. E o reglementare in lege care spune ca motociclistii incepatori trebuie sa aiba limitare pana la x kw in primii 2 ani! De ce oare? Chestia e ca toti care vrem motoare ne luam din start peste 90 de cai pentru ca " ne obisnuim dupa 2 saptamani si dupa aia ne plictisim de motor daca nu e mai mare si trebuie sa il vindem " 3 Cel mai important lucru este faptul ca TOTI GRESIM INDIFERENT CU CE MERGEM cu totii ne numim participanti la trafic si nu unii motocicilsti iar altii conservari... Eu spre exemplu am mers cu un Gsx-f 600 si am fiind surprins de forta motorului fiind si incepator am ramas cu mana in gaz si m-am dus cu viteza pana la jumatatea intersectie daca venea cineva cu masina din stanga si dadea peste mine ( eu aveam prioritate de dreapta in cazul ala ) cine era vinovat?...va spun eu pentru mine eu eram in totalitate vinovat pentru ca nu am mers prudent si putin ma interesa ca ala trebuia sa imi dea mie prioritate sau nu pe o straduta in cartier pentru ca veneam din dreapta lui ....dar daca venea ala din dreapta mea si eu intram in intersectie asa, cine mai era de vina? pe cine mai injuram noi ca e o "jigodie de conservar"? 4. Multi dintre noi merg cu masina si poate fac aceleasi greseli dar nu au ghinionul sa vina un motociclist care merge exagerat peste limita legala si sa intre in el ....si astfel majoritatea dintre noi ne alegem cu amenzi sau permisul suspendat dar nu devenim "conservari nenorociti care trebuie sa fie inchisi pe viata" .. 5. Trebuie sa ne indepartam de atitudinea asta cum ca noi nu gresim: MOTOCICLISTII POARTA IN UNELE CAZURI DACA NU TOATA VINA CEL PUTIN O PARTE DIN EA.... 6. Atunci cand mergem linistiti cu motorul si unu intra din senin in noi asta se numeste ghinion si e ipoteza de care imi este cel mai frica in trafic si atunci cand motociclistul este fara discutii nevinovat....in rest viteza cat se poate in limita legala, ochii in patru si cel mai important echipament adecvat...ajungem in cazul asta daca e sa se intample la spital cu mana rupta sau piciorul rupt dar supravietuim si ne bucuram in acest fel de placerile motociclismului.... Probabil ca mai sunt multe de spus dar asta gandesc acum...motociclismul trebuie sa ramana o pasiune pentru noi nu un joc periculos in care scapa cine e mai norocos....
  20. Virago

    Accident Pta Victoriei

    Imi pare rau Marcos...insanatosire grabnica...
  21. Roa a zis bine ce a zis cu trupele alea desi ma cam indoiesc ca ar merge Negura la un festival de moto (poate asa in particular )! Eu zic ca formatii gen Suie Paparude si ce s-a mai numit NU AU CE SA CAUTE la un festival de motociclete. Despre Parazitii nu mai zic nimic pentru ca ei nu fac orice pentru bani si si-ar da seama ca nu au cum sa cante in fata unui public "motociclist" asa ca nu ar veni sigur. La un festival de motociclete merge rock-ul si heavy-ul. O trupa care ar fi binevenita si mie mi-ar placea sa o vad anul acesta ar fi M.S. (hard-rock) cu Costi "Damigeana"Sandu la voce, un om care s-a nascut pentru a canta genul asta de muzica. Ar mai fi Altar, Taine, Defender(Heavy, din Cluj parca) si daca vreti ceva ce sigur o sa fie un deliciu atunci recomand Thunderstorm(Bucuresti) ce le baga pe coveruri Maiden si Manowar de o sa fie nebunie mare
×
×
  • Creează nouă...