Sari la conținut

Krane

Membru
  • Număr conținut

    101
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    bad_atitude2002

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    B 66 PSK
  • Club
    eu cu mine

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GSF 400 Bandit
  • Interests
    Snowboard, Motocicletele si calculatoarele.......da mai mult motocicletele :P

Krane's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Buna ziua domnii mei . Vad ca toata lumea vorbeste de service-ul lui Andu dar nu reusesc de nici o culoare sa gasesc o adresa sau un numar de telefon ceva. Am nevoie pentru o inspectie la o Cagiva Grand Canyon 900. Multumesc anticipat.
  2. Stati domol ca nu e oale si ulcele . Si-a tras toale de tracker/bobber si se odihneste un pic. Astea sunt de acum 1 an si mai am ceva de lucru la ea .
  3. Haidi bre nu mai bagi si tu o poza, sau trebuie sa casun iar pe la tine pe acas sa le vaz. Nu de altceva da m-ai tot momit ca sa vezi ce-o sa fie cu vopseaua de pe aia neagra(care si asa arata bestialmente). Ca si divagatie diseara iti deturnez un pic topicu si urc si eu neste poze cu al meu, daca nu te superi. PS: Poate ne auzim si noi pe la o bere alea alea.
  4. Poate ca o valora greutatea ei in fier, dar a fost si este un model superb de la Kawasaki. Problema e ca, la fel ca la orice motocicleta veche trebuie sa o iei de la cel mai mic surub, sa o cureti, sa o vopsesti, sa bagi bani in ea(destul de multi daca vrei un moto doar pentru mers). Eu am un XJ650 din 82 si am bagat destul de mult in ea, nu pentru ca ar fi cine stie ce motor ci pentru ca imi place si e deosebita. Asa ca tu alegi PS: Comparatia cu comunistele nu isi are rostul avand in vedere ca si in starea aia jalnica KZ-ul ala merge mai bine decat multe comuniste puse la punct.
  5. Felicitari Basty, e o motocicleta superba (efectul dat de jenti e bestial). Sa ne trimiti poze de la Daytona, mai ales cu moacele americanilor uitandu-se la nipra si zicand ca e bmw .
  6. Am mai gasit ceva frumos si anume site-ul celor de la Gravel Crew Gravel Crew Desi nu se ocupa decat de motociclete japoneze eu zic ca stilul e foarte misto. Edit: Am mai dat de unii Taste Concept MC
  7. Tot scroland pe diferite bloguri forumuri si alte chestii anexe am dat de un blog foarte frumos. Nu stiu cati dintre voi l-au vazut dar eu zic ca e special Spare time Japan Cum o poza face mai mult de 1000 de cuvinte un mic preview a ce puteti gasi acolo Am gasit aici foarte multe poze de la saloane custom poze ale unor customuri locale ca sa zic asa. Singura problema ar fi ca e in japoneza dar eu zic ca pozele sunt mai mult decat graitoare. PS: Daca nu e cu suparare o sa incerc sa urc o parte din pozele adunate de peste tot
  8. Krane

    Killer Machine.

    Asa cum a zis si easybiker e hardcore maxim deci nu vad unde s-ar pune problema comfortului. E facuta de pasionati pentru o plimbare doua seara. E plin de asa ceva pe la ei: knucklehead, panhead in cadre custom cu accente de street tracker (vezi saua) . Pe scurt un deliciu.
  9. Scuze ca ma bag peste topicul omului dar problema mea e din acceasi familie. Ideea e ca am joc la prinderea levierului de frana pe suport si as vrea sa il inlocuiesc cu o pompa de frana cu rezevor separat. Motoreta e un Suzuki GSF400 bandit cu 2 discuri de frana si etriere cu 2 pistonase iar pompa actuala are rezervor incorporat. Exista niste calcule sau cum pot sa imi dau seama cu ce sa o inlocuiesc in conditiile in care nu gasesc ansamblul de frana cu rezervor separat pentru bandit de 400.
  10. Pentru ocazia asta sa mor de nu imi iau pijama roz
  11. Super tare cu motoru in casa. Eu ma uit la al meu cum se odihneste sub un mare covor de zapada
  12. Vezi pe la Tomina, ca stiu ca aduceau intr-un timp din astea. De altfel e un model generic de supermoto dar sufera de aceeasi problema ca si altele: nexam reprezentanta nexam piese. Cel putin asa stiu eu, daca stie cinva mai multe sa zica.
  13. Dupa o discutie extensiva cu Adena acu 3 minute revin si eu cu o intrebare, si anume unde muschiu meu e locu nostru de adunare? Zice-ti si hai sa ne vedem si noi face to face aia care ne stim si aia care nu si sa stam la o vorba sau ceva. Asta daca aveti chef Daca nu...... sau mai bine Haidi bye pipal....
×
×
  • Creează nouă...