mihai_prd Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 Stiti cumva daca s-a mutat din locatia de la obor sau aveti vreun telefon unde sa-l gasesc. Am inteles ca s-a mutat undeva in Pantelimon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 Stiti cumva daca s-a mutat din locatia de la obor sau aveti vreun telefon unde sa-l gasesc. Am inteles ca s-a mutat undeva in Pantelimon. Salut! 0745 686 256 Bratu, sper sa mai fie asta si sa nu suni degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 Stiti cumva daca s-a mutat din locatia de la obor sau aveti vreun telefon unde sa-l gasesc. Am inteles ca s-a mutat undeva in Pantelimon. salut...interesant ce aflu aici... si eu am nevoie de cromat...facea treaba buna?pune ceva poze daca ai, sa vada si ochiu nostru, te rog merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 31, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2007 Salut! 0745 686 256 Bratu, sper sa mai fie asta si sa nu suni degeaba. Multumesc, s-a mutat intradevar in Pantelimon (orasul sau comuna, cum vreti voi, nu cartierul), pe strada N. Blacescu nr. 5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Aveti ideee face treaba nea Bratu asta? Cine a mai avut piese la el ca vreu sa cromez si eu ceva.sa imi dea si mie un PM pls daca stiti ceva.Multumesc anticipat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Aveti ideee face treaba nea Bratu asta? Cine a mai avut piese la el ca vreu sa cromez si eu ceva.sa imi dea si mie un PM pls daca stiti ceva.Multumesc anticipat!! am intrebat si eu da nu am primit raspuns...cel mai bine ar fii niste poze puse aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 10, 2007 Autor Share Postat Februarie 10, 2007 Eu am mai cromat si am fost multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iula Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 poti sa ne spui care este pretul(sau mai bine zis cum se calculeaza pretul) daca sti cumva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 12, 2007 Autor Share Postat Februarie 12, 2007 la mica intelegere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduTheOne Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Sunt mai multi care placheaza, de ex http://www.goldsystem.ro/index.html Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate