sebigansca Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 Salut tb sa imi schimb lantul si pinioanele , ce marca recomandati ? DID, Regina ( de pe Louis.de ) sau EK ? Mai sunt alte marci cae se pot achizitiona de la noi? daca da va rog sa imi spuneti si de unde va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 sal daca vrei iti cumperi doar lantul si iti fac eu pinioanele dupa cele vechi......iesi cu mult mai ieftin.... vezi si postul meu d p forum 0723446040 msi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 in manualul tehnic...producatorul iti recomanda ce tip....cel putin la mine DID si RK...banuiesc ca mai sunt dar nush nimik de ele sal daca vrei iti cumperi doar lantul si iti fac eu pinioanele dupa cele vechi......iesi cu mult mai ieftin.... vezi si postul meu d p forum 0723446040 msi sunt omologate pinioanele care le faci tu?......sigur nu risca nimic ala care le pune?...pt 1-2 mil in plus nu m as risca ... (nu o lua ca pe o ofensa)...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate