dr_flokk Postat Mai 25, 2004 Share Postat Mai 25, 2004 am reusit sa rup o supapa la xt 600 are cineva din greseala asa ceva sau daca stiti de le ce masini as putea pune?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Mai 25, 2004 Share Postat Mai 25, 2004 Mergi la un atelier de rectificari chiuloase, supape, scaune etc si roaga-i pe cei de acolo sa-ti faca pe strung o supapa dupa modelul stramb... eu am facut asa ceva si a mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sepuku Postat Iunie 1, 2004 Share Postat Iunie 1, 2004 Ideal ar fi sa gasesti o supapa de masina pe care sa o strunjesti si s ao modifici dupa cum iti trebuie tie, ca material la duritatea supapelor se gaseste super greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Iunie 1, 2004 Share Postat Iunie 1, 2004 Dintr-o supapa de Mercedes Cobra iti merge la sigur ca sunt uriase!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Postat Iunie 2, 2004 Share Postat Iunie 2, 2004 Daca vorbesc cumva prostii,va rog sa ma corectati,da eu am citi ceva despre supape intr-o carte mai veche despre motociclete,fapt care ar ridica anumite probleme in cazul de fatza. Deci zicea acolo ca supapele is facute cu interiorul din alt material,mai moale ca duritate,ca cica asa s-ar raci ele mai bine.Deci daca iei una mare si o strunjesti... Da eu zic ca ar fi cel mai bine sa comanzi una noua,de la Autoland(Cluj),de ex.-le afli telefonul de pe net,cumva.Iti vine pesa cam in trei-patru saptamini,si au preturi destul de mici.Sa fi numai atent cum comanzi,ca eu m-am ars cu ei cu un piston si segmenti noi(mi-au trimis la cota zero si mie imi trebuia doi),sau aflli tu pe altcineva care aduce piese la comanda,ca amu is o gramada. Si ca veni vorba,bune motoare xt-urile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate