Petre Radu Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 Dupa o luuuuunga absenta, am reusit sa revin. Bineinteles cu poze!!! Petre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petre Radu Postat Ianuarie 30, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2007 Mda, nu le-am facut eu!!! Dar am preferat sa le pun p-astea...mie mi-a cam tremurat mana cand i-am facut poze! ca eram dupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Colonelu' Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 chiar ma gandeam la daciile alea de giurgiu cu luminite albastre la stropitoarele de la parbriz si daca au ceva similar in lumea motociclismului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 :parerea mea ca nu se compara luminile albastre de la aceasta superba yamaha R1 cu cele de pe dacii de gr, sunt kituri speciale pt motoare care se regasesc sub denumirea de angel eyes si beculetele astea fac parte din kitu asta super motor!!! bafta man si multi km fara evenimente negative Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 Corecteaza-ma daca gresesc, dar motorul din imagine nu e un R1 iar cel din avatar R6 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 Corecteaza-ma daca gresesc, dar motorul din imagine nu e un R1 iar cel din avatar R6 ? Ba da dar nu vezi ce a scris in titlu ....S-a intors ....deci a fost probabil un R6 mai demult si a venit acu pe R1 Later edit. Sa o stapanesti sanatos fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 Mama ce talent aveti sa criticati si cel mai mic detaliu Poate omului ii plac beculete alea de la pozitie...in fond si la urma urmei este motocicleta lui si lui trb. sa ii placa, nu voua! Frumos fieru tau Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 imi plac la nebunie pozele. sunt super faine, si motorul aoleu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 Fain motorul ... Astra GTX e tot a ta ? ... Anonim ? Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 ce frumusete frate...te invidiez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petre Radu Postat Februarie 12, 2007 Autor Share Postat Februarie 12, 2007 Motoreta din avatar e tot R1 model 2000, n-o mai am de mult, tre sa schimb avatarul....... "m-am intors" am scris pentru ca nu am mai postat de ceva vreme pe forum @Colonelu: cum zicea si vulpea "sunt acri strugurii", nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate