Vulturul argintiu Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 , salut imi trebuie neaparat 1, 2, 3...... adica cateva relee de tensiune stricate (arse, in scurt, etc) cu 6 fire sau cu 5 fire de la aprilia pegaso 650 sau bmw f 650 incerc sa fac o noua inventie si al meu (de la aprilia) e prajit rau de tot si......... nu prea merge inventia. daca e nevoie ofer si firfinei pe gunoaie, asta depinde de voi. astept ajutor maxim, deoarece trebuie sa vina caldura si ................. fara releu nu prea pot sa bag in viteza. pe curand si va multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 , salut imi trebuie neaparat 1, 2, 3...... adica cateva relee de tensiune stricate (arse, in scurt, etc) cu 6 fire sau cu 5 fire de la aprilia pegaso 650 sau bmw f 650 incerc sa fac o noua inventie si al meu (de la aprilia) e prajit rau de tot si......... nu prea merge inventia. daca e nevoie ofer si firfinei pe gunoaie, asta depinde de voi. astept ajutor maxim, deoarece trebuie sa vina caldura si ................. fara releu nu prea pot sa bag in viteza. pe curand si va multumesc ! NU SUNT FOARTE SIGUR PE ''ELECTICA'' PE CARE O STIU , DAR NU POTI ADAPTA UNUL DE MASINA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate