paul_ktm Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 Salut..Am vazut azi filmele astea pe Youtube si am ramas uimit...Tipu e pe un CBR 600.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Februarie 1, 2007 Share Postat Februarie 1, 2007 super cool...sunt o gramada de filmulete pe netu asta:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 Asta da... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h1m Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 Tipul este un "star" in lumea moto din SUA ,e un fel de rossi al stunt-urilor,un copil precoce "Talent avem toti,bani sa avem....." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boobi Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 super criminal pustiu tare era si ala mic cu ATV`u care s-a oprit el si se uita stanga dreapta si apoi iar i-a dat drumu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motzoi Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 Baiatu poate da clasa oricui...si ati vazut cat de tare toate neamurile lui, pana si nu stiu ce var de 3 ani are sunt motorizati...ala mic are un atv ) meserias..merita sa va uitati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate