Sari la conținut

boobi

Membru
  • Număr conținut

    103
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de boobi

  1. Salutare. Imi place si mie st13000 si e pe lista mea pentru urmatoarea achizitie. Nu stiu insa daca ati auzit de efectul "Pan Wave". Se zvoneste ca modelele st1300 la viteze peste 170 km/h intra intr-un voblaj periculos si se poate termina destul de fatal. Cica ar fi fost motivul pentru care multe forte de politie l-au scos din dotare orintandu-se catre r1200rt de la bmw. Ati experimentat careva dintre detinatori acest efect? In special cei cu top-case? Am inteles ca ar mai predominant efectul la prezenta top-case-ului. Ca alta ordine de idei mai am in colimator modelul norge 1200 de la moto guzzi care imi place extraordinar de mult si inca nu sunt decis care dintre aceste 2 modele ma va castiga. Mi-ar placea sa am sansa sa le testez pe ambele. Un lucru care nu-mi place la st1300 sunt dimensiunile anvelopelor.
  2. boobi

    GPS MOTO

    Cei de la emag il livreaza cu toate accesoriile, deci inclusiv suport moto? Are cumva si suport auto?
  3. boobi

    GPS MOTO

    Ce soft de navigatie ai pus pe el? Poti instala orice soft?
  4. Slaba intalnirea, si SCUMPA!!! Foarte putine concursuri = plictiseala mare in timpul zilei + ca locatia e nasoala, n-ai pic de umbra. Cand s-a venit din defilarea moto, cei de la security i-au tinut pe toti in strada, pana ii verifica pe fiecare de banderola la intrare. S-a stat aprope jumate de ora in strada! Jenant! Puncte pozitive = Blues Company - Bravo! = Angyal Zoltan - Bravo!
  5. Honda-i motor de negrii. Nigger motor! Huuu! Mai ales scutere de-aste de 600.
  6. Salut Petrica si la cat mai multi km!
  7. Haha, ai vazut Petre? Deja am si sustinatori. Tzigan spurcat!
  8. Bai Pierro, mai mare niegru spurcat dacat tinye nu ieste pa fatza pamantului! Ptiu! Spurcaciune!!!
  9. boobi

    Accidente

    Femeia in galben banuiesc ca era soferitza, nu? CRETINA!!! Imi amiteste de tragicul accident a lui Fazek. Sa-mi bag picioru, aici trebuie sa puna astia bordura unde-i linie continua ca sa-si dea seama unii ca n-ai voie s-o incalce... Gami-as! Pacat ca reglementarea rutiera se face cu pretul catorva vieti sau raniti.
  10. Care dintre voi ati avut Pirelli Dragon mtr02, sa-mi spuna si mie, ce parere are despre ele. Cum se comporta pe viraje, pe ploaie, etc.
  11. boobi

    Accidente

    Stie cineva ce accident a fost azi (miercuri, 23.07.2008) pe Cantemir langa Electrica? P.S.: Va rog, nu mai postati offtopic. Sincer, deja abia mai intru pe sectiunea Bihor, ca parca-i chat aici. Aproape toate sunt OFFTOPIC!
  12. boobi

    Accidente

    Am creat un pps special in memoria lor: /index.php?showtopic=218474 Dumnezeu sa-i odihneasca.
  13. boobi

    Accidente

    Hahahaha Hai ca ma sparg in ras.... Sa traiesti in motociclism.ro Spune-mi si mie.. tu cum traiesti in motociclism.ro? Daca eu nu prea scriu pe forum inseamna ca nu traiesc in motociclism.ro? Sincer vad ca pe forumu asta sunt doar palavrageli intr-una si de fapt nimic din ce sa mai inveti cate ceva... pacat. Si, apropo de echipamente, dupa prima cazatura veti constientiza si voi ca doar o casca si o pereche de manusi nu sunt suficiente.
  14. boobi

    Enfield Diesel

    Fratilor, sa stiti ca tehnologia motoarelor diesel pentru motocilete e deja la un nivel avansat. Poate ati auzit de motocicleta NEANDER cu motor 2 cilindrii twin TURBO DIESEL. Mai multe informatii puteti gasi aici: http://www.neander-motorcycles.com/motorbike/en/index.php Sau mai bine aici: http://thekneeslider.com/archives/2006/06/...sel-motorcycle/
  15. Vomitzi si cufuresti numai pasiune
  16. Avent, incearca la Standox, la intersectia dintre Muntele Gaina si Stefan Zweig. Eu am fost acolo cu o bucata din plasticul motorului si au gasit combinatia exacta. Am fost si eu acolo langa Patria, dar ala-i prost de-a binelea. Am vrut sa-l si bat. Bafta !
  17. boobi

    Accidente

    Cine a avut accident azi in zona garii? Am auzit ca a venit si SMURD-ul. Daca stie cineva sa dea detalii.
  18. boobi

    Accident - Focsani

    Nu viteza ucide neaparat, ci mai tare idiotzii care au impresia ca pot face ce pot pe sosele, mai ales sa intoarca pe linii continue sau spatii interzise, sau in zone cu vizibilitate redusa. Prietenul nostru Fazek din Oradea avea 90 km/h pe soseaua catre vama, drum cu 2 benzi pe sens si dubla linie continua, cand in fata lui un imbecil a intors duba si le-a luat viatza atat lui cat si prietenei sale. Dumnezeu sa-i odihneasca. Sincer, eu nu sunt vitezoman, dar pe drumuri nationale, unde am vizibilitate trag si eu pana-n 140km/h, si cred ca nu sunt singurul. Asa ca sincer nu-l condamn pe motociclist ca avea 150. Dumnezeu sa-l odihneasca. Oricum nu suntem singurii, caci mai sunt o gramada de automobilisti cu masini mai puternice care trag pe sosele la 150-160.
  19. boobi

    Accidente

    Am fost acolo dupa producerea accidentului. Fazek mergea inspre vama, dupa iesirea din Santion si nu avea mai mult de 90 km/h (neoficial, insa asa a rezultat in urma masuratorilor efectuate de politai). In fata la ProTruck-Iveco era un imbecil cu o duba oprita pe dreapta, care a vrut sa intoarca, trecand peste dubla linie continua. El a declarat ca l-a vazut in oglinda pe motociclist ca vine, dar a crezut ca are timp sa forteze intoarcerea: "-N-am crezut ca vine asa tare...". Iata ca doua vieti s-au stins din cauza netentiei unui imbecil. Dumnezeu sa-i odihneasca in PACE! Sincere condoleante familiilor indoliate.
  20. boobi

    Accidente

    Personal n-am avut sansa sa-l cunosc pe Vidra, dar ii doresc sanatate. Iar pt cei de la Bihon le dau un sfat: Sa se lase de jurnalistica si mai bine sa se apuce de mers cu vacile la ciurda, ca-s PRASTIE ! Vashamar ce comentarii am citit pe forumul de pe bihon. Imi vine sa ma kak !!!
  21. boobi

    Accidente

    Nu mai am cuvinte... Dumnezeu sa-l ierte... Am citit pe bihon ca au fost cativa oameni care l-au miscat si i-au scos casca pana a ajuns ambulanta incercand sa-l "ajute", defapt poate acelea au fost ultimele lui clipe... Sincere condoleante familiei., iar pt noi ceilalti, haideti sa ne bagam putin mintile in cap si sa intelgem macar noi ca oricat il injuri sau ii arati cu degetul unui conducator auto cand greseste si aproape da cu tine de pamant, n-ai cum sa-l inveti sa circule mai atent. Tzaranu asa stie... Pana sa ajunga civilizatia noastra rutiera la nivelul tarilor (nu tocmai) occidentale mai e cale lungaaaa. Deci hai sa fim cu ochii-n 4 mai ales in orase.
  22. Eu personal imi comand de la Louis, sau din Ungaria. Daca doresti in Oradea, poti sa incerci la Bela sau la Rudi. Chiar acuma de doua zile mi-am schimbat uleiul + filtru ulei la Bela si chiar sunt multumit si de produse si de pret.
  23. Depinde ce piese. Te referi la consumabile?
×
×
  • Creează nouă...