nick28 Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Oare mai este in stare de functionare acel First Bike dupa un an? Poate nu a-ti observat dar cineva in cautare de posturi a dezgropat un topic de vreun an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoSy Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 Asta cred ca e unu din ala care a fost criticat de multi pe forum ca nu stie sa scrie si acum pune prea multe linute"-" Ce sa zic arata bin,am vazut si eu cateva exemplare,are 2 tobe se aude destul de bine dar e FB am si eu unul si.........Mai bine nu-l mai aveam,motoare de cacao Rade ciob de oala sparta... 1) Corect ar fi fost "Asta cred ca e unul dintre aia", nu unu din ala 2) Corect ar fi fost "liniute", nu linute, "bine" nu bin (sau) probabil iti era foame...(?); 3) Punctele de suspensie se pun in numar de 3, adica "...", nu sa uiti mana pe tasta; 4) Dupa fiecare virgula se lasa un spatiu. 5) Inainte de "dar" se pune virgula, ceea ce tu nu ai facut! 6) Dupa ce ai terminat fraza, "dar e FB", trebuia sa pui punct si sa incepi cu majuscula! 7) Dupa "Mai bine nu-l mai aveam" ar fi trebuit sa pui puncte de suspensie, dar ai pus tu inainte mai multe Pacat ca nu sunt profesor de lb. romana, probabil as mai fi gasit si alte greseli... Invata sa nu mai critici orice gresala, poate omu' nu a facut-o intentionat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 Ce urat l-ai faultat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 (editat) Dupa ce ai terminat fraza, "dar e FB", trebuia sa pui punct si sa incepi cu majuscula! Corectie: Aici "dar" are rol de conjunctie adversativa si leaga doua propozitii de acelasi fel in raport de coordonare, asadar aici te-ai inselat. Intr-adevar era bine daca folosea si o virgula inaintea conjunctiei... Editat Noiembrie 29, 2007 de Jorjel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Rade ciob de oala sparta... 1) Corect ar fi fost "Asta cred ca e unul dintre aia", nu unu din ala 2) Corect ar fi fost "liniute", nu linute, "bine" nu bin (sau) probabil iti era foame...(?); 3) Punctele de suspensie se pun in numar de 3, adica "...", nu sa uiti mana pe tasta; 4) Dupa fiecare virgula se lasa un spatiu. 5) Inainte de "dar" se pune virgula, ceea ce tu nu ai facut! 6) Dupa ce ai terminat fraza, "dar e FB", trebuia sa pui punct si sa incepi cu majuscula! 7) Dupa "Mai bine nu-l mai aveam" ar fi trebuit sa pui puncte de suspensie, dar ai pus tu inainte mai multe Pacat ca nu sunt profesor de lb. romana, probabil as mai fi gasit si alte greseli... Invata sa nu mai critici orice gresala, poate omu' nu a facut-o intentionat Eram cam obosit si-mi era si foame, toti gresim... Omul e supus greselii... Nu ma deranjeaza daca mai primesc critici. BaFta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoSy Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 (editat) Corectie: Aici "dar" are rol de conjunctie adversativa si leaga doua propozitii de acelasi fel in raport de coordonare, asadar aici te-ai inselat. Intr-adevar era bine daca folosea si o virgula inaintea conjunctiei... Si care e corectia? Eram cam obosit si-mi era si foame, toti gresim... Omul e supus greselii... Nu ma deranjeaza daca mai primesc critici. BaFta! Trebuia sa te gandesti inainte sa-l critici si pun pariu ca te deranjaza daca te critica cineva! Editat Noiembrie 29, 2007 de BoSy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 Si care e corectia? Pai ai zis ca trebuia sa puna punct si sa inceapa cu majuscula. Corectia este ca in afara de virgula omisa Cosmin a scris corect iar tu nu ai avut dreptate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebitza Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 V-ati gasit sa faceti lectii de gramatica pe topicul omului.Bravo nenea ,sa o stapanesti sanatos!!! Conteaza ca in sfarsit ai motoreta ta...i bet you are happy..nu lasa nimic sa-ti strice bucuria.Cheers!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 Si care e corectia? Trebuia sa te gandesti inainte sa-l critici si pun pariu ca te deranjaza daca te critica cineva! Ma deranjeaza putin...Dar nu are nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoSy Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 Pai ai zis ca trebuia sa puna punct si sa inceapa cu majuscula. Corectia este ca in afara de virgula omisa Cosmin a scris corect iar tu nu ai avut dreptate. Te inseli, a terminat propozitia cand a spus dar e FB(aici se pune punct, nu virgula) Cum zice el: "...are 2 tobe se aude destul de bine dar e FB am si eu unul si..." INCORECT Cm zici tu: "...are 2 tobe se aude destul de bine dar e FB, am si eu unul si...." INCORECT Cum zic eu: "...are 2 tobe se aude destul de bine dar e FB.Am si eu unul si..." CORECT In fine, n-am chef sa discut pe tema asta 100 de ani, dar vroiam doar sa stii ca am dreptate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 (editat) Cum zic eu: "...are 2 tobe se aude destul de bine dar e FB.Am si eu unul si..." CORECT Corectie: Inaintea conjunctiei adversative se pune virgula, tu ai omis-o. ...are doua tobe, se aude destul de bine, dar e FB. Am si eu unul si.... ...are doua tobe, se aude destul de bine, dar e FB, am si eu unul... ...are doua tobe, se aude destul de bine, dar e FB (am si eu unul...). Toate trei variantele sunt corecte, te asigur. Pentru carcotasii care nu agreeaza disputele noastre gramaticale, intelegeti-ne si voi ca a venit frigul si e plictiseala mare. Pentru motocicleta omului, tot respectul. Cea mai buna motocicleta e cea care o ai sub fund. La multi kilometri fara de griji. Numai bine! Editat Noiembrie 30, 2007 de Jorjel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoSy Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 Cu prima virgula ai dreptate, am omis-o! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate