RazvanR Postat Iunie 28, 2004 Share Postat Iunie 28, 2004 eu zic ca un motor in 4 timpi e mai usor de intretinut decat unu in 2t. Adica invers dupa mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
everlast Postat Iunie 28, 2004 Share Postat Iunie 28, 2004 da? pai de ce? da-mi si mie niste tips despre intretinerea motoarelor pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Iunie 28, 2004 Share Postat Iunie 28, 2004 Nenea, da' Google-u te-asteapta...Tu vrei motor, dar totodata vrei sa-ti zica altii ce sa-ti iei fara sa te strofoci un picut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
everlast Postat Iunie 29, 2004 Share Postat Iunie 29, 2004 e, nu da' pe google gasesc tot felu' de tampenii. asteptam si io un raspuns de la cineva cu experienta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Iunie 29, 2004 Share Postat Iunie 29, 2004 parerea mea e ca RS-ul e cea mai reusita motocicleta de 125 ... (2 timpi sau patru) ca fiabilitate .... daca o iei de noua ... nu iti face griji 15.ooo km no problemo! consumul ... nu-i exagerat iar performantele sunt peste concurenta chestia cu schimbatu' rotii la CBR 125 ... pt ce? numa' aspectu' are de castigat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Iunie 29, 2004 Share Postat Iunie 29, 2004 pai fii atent,ia gandeste-te nitel,luam un motor in 2 timpi si unul in 4 timpi. Acum ca sa stai sa ingrijesti fiecare din cei 4 timpi in parte,unu' cate unu' iti ia de doua ori mai mult timp decat sa iei la curatat numa un timp dimineata si pana la pranz termini si cu al doilea timp.Unde mai pui ca in doi timpi si trei miscari faci toata treaba (de acolo vine expresia ), insa la patru timpi deja tre' sa faci sase miscari, deci,e o chestiune un pic mai delicata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n0namee Postat Iunie 30, 2004 Share Postat Iunie 30, 2004 mda ... explicat stiintific ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
everlast Postat Iunie 30, 2004 Share Postat Iunie 30, 2004 yeap. asta cam asa e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 i-am dat 140 la cbr...sunt mandru rau de tot..cred ca i-a vre-o 145 sincer sa fiu am postat si eo aici ca sa mai actualizez topicurile astea ca nu a mai zis nimeni nik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate