picollho Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 as avea nevoie de masuratorile de la tija de ulei in cm daca poate cineva sa ma ajute ca nu o mai am si tre sa fac alta va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 No bine, da' locatia topicului era la "motociclete de strada" (eventual in topicul dedicat geseurilor) or in "service" nu la fete motoretizde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 tija de la ulei aadik joja? nu shtiu cat are si motoru e in alta parte k l-am demontat .. ..... fete motocicliste sau le pui la incercare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 as avea nevoie de masuratorile de la tija de ulei in cm daca poate cineva sa ma ajute ca nu o mai am si tre sa fac alta va multumesc Salut din ce an ii? Vezi pot sati aduc original Cod:SU11970-44110 Pret cu TVA:33,25 Ron Transport gratuit. Vezi desenul technic mai jos.... Daca ai nevoie de piesa respectiva ,anuntama prin PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate