Vladlx Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 care puteti sa imi dati niste detalii despre sr?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Februarie 5, 2007 Autor Share Postat Februarie 5, 2007 Chiar nimeni??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 spune-ti necazurile, ca scuterele se aseamana intre ele... poate te ajutam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Februarie 7, 2007 Autor Share Postat Februarie 7, 2007 pei,as vrea sa imi cumpar scuter cat mai nou si am ramas sa aleg intre Aprilia Sr 2006 si Peugeot JetForce ...cine ma poate ajuta cu niste sfaturi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 eu as alege SR-ul... vezi ca OVK are jetforce si iti poate spune cate ceva despre el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 jetforce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Februarie 8, 2007 Autor Share Postat Februarie 8, 2007 jetforce Argumente?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 Argumente?? Are el Eu zic sa mergi pe Aprilia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Februarie 8, 2007 Autor Share Postat Februarie 8, 2007 mare dilema...sr sau jet force??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 aprilia are performante mai bune, jetforce arata mai bine, si are o retea de service mult mai bine dezvoltata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rd.Rabbit Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 eu am SR;) e frumos jet force.. da eu zic ca tot aprilia.. e mai bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Tot jet force zic si eu. 1.Arata de milioane 2.Are un sunet al motorului de neconfundat 3.Doar delimitat fara nici o piesa schimbata imi dadea kilometrajul peste cap (la drum lung ce-i drept )ca nu poti sa ridici o namila de 106 kg pe o roata e alta mancare de peste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Februarie 9, 2007 Autor Share Postat Februarie 9, 2007 Tot jet force zic si eu. 1.Arata de milioane 2.Are un sunet al motorului de neconfundat 3.Doar delimitat fara nici o piesa schimbata imi dadea kilometrajul peste cap (la drum lung ce-i drept )ca nu poti sa ridici o namila de 106 kg pe o roata e alta mancare de peste. la design si aprilia arata destul de bine...singurele dezavantaje ale peugeot-ului ar fi greutata mai mare si puterea mai mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 la design si aprilia arata destul de bine...singurele dezavantaje ale peugeot-ului ar fi greutata mai mare si puterea mai mica greutatea nu`i un dezavantaj...e mai stabil..+ ca astia de la Aprilia fac scuterele din ce in ce mai mici...fata de un Sr din 2000 sa zicem,asta nou e piticanie....iar cu puterea ...care are sr nou in bucuresti sa ma trag cu el sa vedem si cu puterea cum e ... + ca e mai usor cu serviceu la Peugeot...stie toata lumea ce service de cacao e la united... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Februarie 9, 2007 Autor Share Postat Februarie 9, 2007 greutatea nu`i un dezavantaj...e mai stabil..+ ca astia de la Aprilia fac scuterele din ce in ce mai mici...fata de un Sr din 2000 sa zicem,asta nou e piticanie....iar cu puterea ...care are sr nou in bucuresti sa ma trag cu el sa vedem si cu puterea cum e ... + ca e mai usor cu serviceu la Peugeot...stie toata lumea ce service de cacao e la united... u nu vrei sa vinzi jet force ul in viitorul apropiat ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 vreau eu daca te intereseaza ia-ma pe YM ai idu-ul meu la profil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 u nu vrei sa vinzi jet force ul in viitorul apropiat ?? LOL , nu n`am motive serioase...un scooter e foarte util prin oras...il tin ...dar am vazut anunt pe forumul pro-bike cu vanzare de jetforce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Februarie 10, 2007 Autor Share Postat Februarie 10, 2007 vreau eu daca te intereseaza ia-ma pe YM ai idu-ul meu la profil o sa iti zic cand fac rost de bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Am eu sr nou frate...Sincer sa fiu sunt ff multumit de el..adik la viteza isi ia cam 85 in drum drept..,la consum 3.5-4l/100...daca vrei mai multe detalii da-mi add pe mess si mai vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojocaru27 Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 46rossi, si eu am un sr din 2005 r factory,seamana cu al tau doar ca e pe rosu cu galben, vreau sa schimbam niste opinii ca am nedumeriri poate ne si vedem sa ne dam cu el, cauta-ma te rog pe messanger la "cojocaru27" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate