ENDUROSTORE Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 Stiu ca e un pic cam tarziu, dar din pacate ieri nu a mers forumul... Ideea e ca astazi seara, toti enduristii sint invitati la showroomul Motomania din Soseaua Pipera 44 la vizionarea DVD-ului Red Bull Romaniacs 2006. Va asteptem pe la ora 19.00, Motomania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 Stiu ca e un pic cam tarziu, dar din pacate ieri nu a mers forumul... Ideea e ca astazi seara, toti enduristii sint invitati la showroomul Motomania din Soseaua Pipera 44 la vizionarea DVD-ului Red Bull Romaniacs 2006. Va asteptem pe la ora 19.00, Motomania vreau si eu...de unde pot sa cumpar dvd ul cat costa...?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 Yo am facut un downolad de pe un site..(torrent)..e illegal..da stiu dar asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Februarie 8, 2007 Admin Share Postat Februarie 8, 2007 vreau si eu...de unde pot sa cumpar dvd ul cat costa...?? http://www.ktm.ro/power/dvd/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Februarie 9, 2007 Autor Share Postat Februarie 9, 2007 http://www.ktm.ro/power/dvd/ vino la magazin... 50 ron/dvd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kleiny Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Va dau eu GRATIS DVD-urile din 2004, 2005 si 2006. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 a costat 1.400 mil cu tot cu transport in sv dar se merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate