Sari la conținut

Pls Raspundetzi Mi Si Mie..


stefy15
 Share

Postări Recomandate

Nu ma pricep foarte bine la motocicletele de motocross dar eu ti-as recomanda un KTM de 85cc(e prima moto, nu?) deoarece in cazul in care o sa iei o tranta si strici ceva o sa iti primesti piesele destul de repede.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stiu ca n-are legatura cu topicul, dar o sa zic oricum.

 

@Stefy15, incearca sa nu mai prescurtezi cuvintele, nu scrii SMS, deci nu esti restrictionat la caracterele folosite. :cheers: N-ar strica sa mai folosesti si cratime, unde e cazul, si sa scrii cuvintele asa cum se scriu (ex: "si" in loc de "ji", "mine" in loc de "mn" si asa mai departe). Zici ca ai 14 ani. Asta inseamna ca la scoala inveti (sau ar trebui sa inveti) in perioada asta gramatica de baza. Nu zic sa iti iei gandul de la motociclete, e o pasiune si te inteleg. Zic doar sa te concentrezi si pe chestii elementare cum ar fi cele scrise de mine mai sus. Nu de alta, dar citeste un pic topicul asta: /index.php?...=79286&st=0

si vezi cum a fost catalogat respectivul, (printre altele si - ) pentru ca era agramat. Nu vrei sa fi si tu asa, nu? Bafta multa si numai bine! :scratch:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stiu ca n-are legatura cu topicul, dar o sa zic oricum.

 

@Stefy15, incearca sa nu mai prescurtezi cuvintele, nu scrii SMS, deci nu esti restrictionat la caracterele folosite. N-ar strica sa mai folosesti si cratime, unde e cazul, si sa scrii cuvintele asa cum se scriu (ex: "si" in loc de "ji", "mine" in loc de "mn" si asa mai departe). Zici ca ai 14 ani. Asta inseamna ca la scoala inveti (sau ar trebui sa inveti) in perioada asta gramatica de baza. Nu zic sa iti iei gandul de la motociclete, e o pasiune si te inteleg. Zic doar sa te concentrezi si pe chestii elementare cum ar fi cele scrise de mine mai sus. Nu de alta, dar citeste un pic topicul asta: /index.php?...=79286&st=0

si vezi cum a fost catalogat respectivul, (printre altele si - ) pentru ca era agramat. Nu vrei sa fi si tu asa, nu? Bafta multa si numai bine!

:cheers: :scratch:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...