stefy15 Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 AM 14 ani si vreau sa mi cumpar un motocross...Dar nu stiu de care.. Sfatuiti ma si pe mn....va roog.... Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Nu ma pricep foarte bine la motocicletele de motocross dar eu ti-as recomanda un KTM de 85cc(e prima moto, nu?) deoarece in cazul in care o sa iei o tranta si strici ceva o sa iti primesti piesele destul de repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefy15 Postat Februarie 10, 2007 Autor Share Postat Februarie 10, 2007 Merci...Dar altceva decat un motocross....la varsta mea .....ce crezi ca ar fi bn???sa mi iau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 pai poti sa iti iei cam orice stil insa avand in vedere faptul ca pana la 16 nu ai voie sa conduci nimic pe sosea cel mai bun ramane motocrossu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shakedown Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Merci...Dar altceva decat un motocross....la varsta mea .....ce crezi ca ar fi bn???sa mi iau? la varsta ta scuter cu pedale tata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 la varsta ta scuter cu pedale tata Daca are omu bani de ce esti rautacios.Fiecare cu norucu lui.Poate chiar e un baiat de treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shakedown Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Daca are omu bani de ce esti rautacios.Fiecare cu norucu lui.Poate chiar e un baiat de treaba. da scuzele mele....la 18 ani ce vrea? R1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefy15 Postat Februarie 10, 2007 Autor Share Postat Februarie 10, 2007 Daca are omu bani de ce esti rautacios.Fiecare cu norucu lui.Poate chiar e un baiat de treaba. da mi ji mie id tau xt maaster pls..sa vb noi:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Stiu ca n-are legatura cu topicul, dar o sa zic oricum. @Stefy15, incearca sa nu mai prescurtezi cuvintele, nu scrii SMS, deci nu esti restrictionat la caracterele folosite. N-ar strica sa mai folosesti si cratime, unde e cazul, si sa scrii cuvintele asa cum se scriu (ex: "si" in loc de "ji", "mine" in loc de "mn" si asa mai departe). Zici ca ai 14 ani. Asta inseamna ca la scoala inveti (sau ar trebui sa inveti) in perioada asta gramatica de baza. Nu zic sa iti iei gandul de la motociclete, e o pasiune si te inteleg. Zic doar sa te concentrezi si pe chestii elementare cum ar fi cele scrise de mine mai sus. Nu de alta, dar citeste un pic topicul asta: /index.php?...=79286&st=0 si vezi cum a fost catalogat respectivul, (printre altele si - ) pentru ca era agramat. Nu vrei sa fi si tu asa, nu? Bafta multa si numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Stiu ca n-are legatura cu topicul, dar o sa zic oricum. @Stefy15, incearca sa nu mai prescurtezi cuvintele, nu scrii SMS, deci nu esti restrictionat la caracterele folosite. N-ar strica sa mai folosesti si cratime, unde e cazul, si sa scrii cuvintele asa cum se scriu (ex: "si" in loc de "ji", "mine" in loc de "mn" si asa mai departe). Zici ca ai 14 ani. Asta inseamna ca la scoala inveti (sau ar trebui sa inveti) in perioada asta gramatica de baza. Nu zic sa iti iei gandul de la motociclete, e o pasiune si te inteleg. Zic doar sa te concentrezi si pe chestii elementare cum ar fi cele scrise de mine mai sus. Nu de alta, dar citeste un pic topicul asta: /index.php?...=79286&st=0 si vezi cum a fost catalogat respectivul, (printre altele si - ) pentru ca era agramat. Nu vrei sa fi si tu asa, nu? Bafta multa si numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 stefy15 eu zic ca iti trebe o comunista sa te inveti sa schimbi vitezele si dupaia vine un KTM de 125cm3 parerea ma asfalt uscat !!!salutari din claxon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate