bill Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 intreb baietii mai experimentati daca e necesar sa schimb uleiul din furca . nu stiu daca s-a schimbat vreodata . cum se executa aceasta? tre sa dau jos furca cu totul? sau are ceva orificii speciale de scurgere si implicit de umplere? daca cineva din voi a facut-o sa-mi vanda si mie pontul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Se demonteaza se desfac suruburile de sus din capatul amotizorului se da drumul la ulei se pune uleiul nou si gata. Vezi ca ti-am scris si aici mai demult /index.php?...70249&st=30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarecu Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Din cate stiu eu uleiul se goleste prin partea de jos a telescoapelor, unde are cate un surub pe fiecare pahar {partea de jos a telescopului}. Cit despre tipul uleiului si cantitate eu in locul tau as consulta un manual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 cum au spus si ceilalti, tre sa fie pe undeva jos surubele de scurgere si pe undeva sus surubele de bagat uleiul in mod normal se schimba la intervale fixe... la mine cam la 20.000km iar uleiul tre sa scrie in carte de care se recomanda, evident si in functie de terenul pe care circuli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Surubul de jos nu e de golire este surubul care tine pompa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 cauta manualul de intretinere al motorului acolo gasesti tot ce ai nevoie, cum se schimba, tipuri de uleiuri agreate de constructor si cantitatea necesara bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 desfaci piulitele de la jambe , scoti arcurile afara , desfaci suruburile dela pahare(sunt unele mici de 5 ). suruburile de 5 le scoti pe rand. pentru a scoate tot uleiul din furca trebuie sa impingi de furca sus-jos pana nu mai curge nimic. in furca de transalp intra aprox. 350 ml. in ficare telescop iar uleiul este 10w (scie pe bidon 'medium').spor la treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 intreb baietii mai experimentati daca e necesar sa schimb uleiul din furca . nu stiu daca s-a schimbat vreodata . cum se executa aceasta? tre sa dau jos furca cu totul? sau are ceva orificii speciale de scurgere si implicit de umplere? daca cineva din voi a facut-o sa-mi vanda si mie pontul Uite ce sfaturi am primit eu... LINK. Si daca intelegi germana mai gasesti un ghid AICI. Succes Andy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 desfaci piulitele de la jambe , scoti arcurile afara , desfaci suruburile dela pahare(sunt unele mici de 5 ). suruburile de 5 le scoti pe rand. pentru a scoate tot uleiul din furca trebuie sa impingi de furca sus-jos pana nu mai curge nimic. in furca de transalp intra aprox. 350 ml. in ficare telescop iar uleiul este 10w (scie pe bidon 'medium').spor la treaba. In manualul de reparatii scrie ca trebuie 5w si 549 ml.Cel mai bine e sa-ti faci rost de manual de reparatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Februarie 13, 2007 Autor Share Postat Februarie 13, 2007 (editat) multumesc voua da mai am o intrebare :acu vreau sa schimb lichidul de racire stiti cumva cum se face aceasta? intrebare pt cei care au sau au avut transalp spd ai un nr de tel? Editat Februarie 13, 2007 de bill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Jos la pompa de apa are un surub de golire.Trebuie 2litri.Sa cumperi un antigel care sa fie si pt aluminiu. 0722.708561 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate