Magic4Ce Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 fiindca n-am gasit cutia perfecta pt dnepr, adica ieftina si buna( vazusem una la 120ron da s-a dat ) am ajuns la concluzia ca mai bine o repar pe asta veche... in principiu n-as avea nevoie decat de: furcile toate, discul selector, mecanismul de indicare punct neutru si garnituri. daca din intamplare aveti asa ceva pe acasa dati un semn daca fiarele sunt bune pot chiar sa si platesc multam pt ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 cutia de 120ron era 150, ca eu am luat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Februarie 14, 2007 Autor Share Postat Februarie 14, 2007 cutia de 120ron era 150, ca eu am luat-o bravo ca-mi spui asa... in fata... merge bine? sper k da asfalt uscat. revenind la subiect cumpar furci si selector nipra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 nu am mers cu motocicleta dupa ce am montat cutia, dar intra bine in viteze si mi-a facut o impresie buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 pai si gaspar nu te poate servi? Sau cu o cutie noua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Februarie 14, 2007 Autor Share Postat Februarie 14, 2007 pai si gaspar nu te poate servi? Sau cu o cutie noua... de o cutie noua nu mai am bani si de gaspar nu stiu cum sa dau daca sti u un nr de telefon sau o adresa de mail ti-as fi recunoscator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 de o cutie noua nu mai am bani si de gaspar nu stiu cum sa dau daca sti u un nr de telefon sau o adresa de mail ti-as fi recunoscator 0744.472.055 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Februarie 14, 2007 Autor Share Postat Februarie 14, 2007 0744.472.055 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iula Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 si cat ti-a spus ca, costa o cutie de viteza noua ca m-ar interesa si pe mine, ca in viitorul apropiat trebuie sa ma despart de cutia de viteza actuala. asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Februarie 15, 2007 Autor Share Postat Februarie 15, 2007 userul hardcore a picat la fix. si el e tot din ct si avea nevoie d o carcasa cineva ii trimite o cutie din galati cu 50 ron. punem 50/50 si o impartim el ia carcasa eu ...restul sa-i dea cerul soare si asfalt uscat ca a picat la fix @iula nu stiu cat e una noua ca pe gaspar l-am intrebat doar de piese care apropo erau asa: 25ron furcile 10ron selectorul multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Martie 9, 2007 Autor Share Postat Martie 9, 2007 din pacate multi promit si putini se tin de cuvant hardcore nu a primit cutia si automat targul nu s-a mai incheiat acum am ramas amandoi cu buza umflata... deci daca cineva are vre-o cutie de nipru buna(sau macar piesele ca n-am problame cu carcasa) nu va sfiiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 probleme cu nipra ombre?fa-o repede ca da caldura si e pacat.... nu cunosc piese, dar daca aflu, iti zic...spor la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Martie 10, 2007 Autor Share Postat Martie 10, 2007 (editat) probleme cu nipra ombre?fa-o repede ca da caldura si e pacat.... nu cunosc piese, dar daca aflu, iti zic...spor la treaba cred ca o s-o botez "Christine" parca e blestemata si buba e ca nu gasesc piesele REPEDE!!! si la un pret rezonabil nu 5.000.000. (SH) cum mi-a cerut unul din cei ce aduc asa ceva ce mai face simsoneta? sper k ok spor la treaba!!! Editat Martie 10, 2007 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 cred ca o s-o botez "Christine" parca e blestemata si buba e ca nu gasesc piesele REPEDE!!! si la un pret rezonabil nu 5.000.000. (SH) cum mi-a cerut unul din cei ce aduc asa ceva ce mai face simsoneta? sper k ok spor la treaba!!! pai se face, ca luni (sper) iau piesele de la cromat ma apuc apoi de montare, usor usor treptat treptat, ca doar aia mai ramane multam mult incearca la uralmasters aia de i-a postat valicaddy pe aici ca poate merita...stiam ca aduc si piese de nipra da si un tel lui tunaru sa vezi cat cere, estimativ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate