resimre Postat Iunie 2, 2004 Share Postat Iunie 2, 2004 care este dimensiunea maxima de cauciuc spate la Nipru fara modificare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
resimre Postat Iunie 2, 2004 Autor Share Postat Iunie 2, 2004 adica cat de lata poate sa fie cauciucul din spate la Niprul meu,fara sa-l modific furca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 3, 2004 Share Postat Iunie 3, 2004 Asta la Nipru e relativ...pentru ca niprele nu sunt identice de cand ies din fabrica...unele sunt mai inalte, altele mai nu-stiu-cum, in functie de cata votca a baut rusu in fabrica in ziua aia Din cate stiu dimensiunea standard e 3,75"x19, cred ca 4,00" e maximum pana sa frece cauciucul pe cardan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 3, 2004 Share Postat Iunie 3, 2004 4.00/19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate