dOctOr Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 i-am explicat lu doctoru' ca vad ca are aerox da nu stie ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 yeeeeeeeeeeeeeeeee ai mai adunat un post Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 yeeeeeeeeeeeeeeeee ai mai adunat un post poi si tu ai mai adunat un post .... si poate el stie doar a crezut ca tu nu stii care ii diferenta dintre yamaha aerox si mbk nitro pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 poi si tu ai mai adunat un post .... si poate el stie doar a crezut ca tu nu stii care ii diferenta dintre yamaha aerox si mbk nitro pace eeh ...noi suntem prieteni de o viata...am copilarit impreuna...nu ne certam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 eeh ...noi suntem prieteni de o viata...am copilarit impreuna...nu ne certam eeee... ii bun atunci ... am crezut ca incepeti sa va certati )... scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDeYe008 Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 eeee... ii bun atunci ... am crezut ca incepeti sa va certati )... scuze noi suntem frati de arme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 am mai gasit ceva tuning-uri "mbk nitro" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 piaggio typhoon tuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drastic Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Apropo mai hai sa le lasam pe astea si sa incercam sa ne facem si noi!.... care stie cum se lucreaza cu fibra de sticla usor greu cum si cum se procedeaza ...niste indicatii va rog ca vad ca se pot face multe cu ea si frumoase uitati niste poza cu ce am gasit si eu pe net si as incerca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 In sfarsit am terminat si eu... >Kit - 70 cc Malossi MHR >Ambielaj - Top Performance >Muzicuta - Malossi Carbon >Bujie - Denso W27Fs-Zu (Powered by MHR) >Carburator - 21mm Dellorto + Jigler 92 >Filtru aer - TNT Tuning >Variator - Polini Speed Control >Role - Malossi 3.5 Grame >Curea - Top Performance Racing >Ambreiaj - TNT Tuning + Arc Malossi Racing >Toba - Giannelli Reverse > Acum urmeaza sa ma apuc de partea estetica. Niste Poze : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trilulilu Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Salut! Cine este interesat in a lucra ca livrator de pizza pentru "PHD by Pizza Hut" este invitat sa depuna CV la magazinul din Calea Vitan nr.23D sau in Calea Dorobanti 5-7 (Pizza Hut). Ne puteti contacta si pe www.PHDpizza.ro sau la telefon 021 201 17 60 sau 0749 099 041. Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rossi!! Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 buna as vrea sa stiu de unde pot sa-mi cumpar 1 ghidon street pt 1 aerox (TNT)! si o pipa (tot TNT)! sau daca aduce careva pe comanda si expediaza cu ramburs! si cam cat m-ar costa 2 genti duse la cromat? m-ar mai interesa si alte parti pt yamaha aerox! tuning exterior? de unde pot cumpara sau care aduce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzzg Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 In sfarsit am terminat si eu...>Kit - 70 cc Malossi MHR >Ambielaj - Top Performance >Muzicuta - Malossi Carbon >Bujie - Denso W27Fs-Zu (Powered by MHR) >Carburator - 21mm Dellorto + Jigler 92 >Filtru aer - TNT Tuning >Variator - Polini Speed Control >Role - Malossi 3.5 Grame >Curea - Top Performance Racing >Ambreiaj - TNT Tuning + Arc Malossi Racing >Toba - Giannelli Reverse > Acum urmeaza sa ma apuc de partea estetica. Niste Poze : Sal. as vrea sa-mi pun si eu un filtru sport, dar m-am gandit la o posibila problema, care ar putea aparea si la tine. avand in vedere ca la scutere carburatorul e in bataia apei care vine de la roata, evident ca asta va veni si pe filtrul asta sport. Ce e de facut? sau tu l-ai lasat asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Eu am aripa si nu sare pana la el apa,dar oricum exista filtre de aer sport cu carcasa de plastic care il protejeaza de apa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzzg Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Eu am aripa si nu sare pana la el apa,dar oricum exista filtre de aer sport cu carcasa de plastic care il protejeaza de apa... Prin ce zona stai? k poate ne intalnim sa ma ajuti si pe mine cu cateva chestii, in primul rand asta cu aripa; la mine nu are si as vrea sa vad cum e prinsa si daca as putea sa-mi pun si eu....si mai am destule :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Hai brick ca e al tau te scoate la o prajitura ... Vezi ... cum ti-am zis da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzzg Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 (editat) Poate la o bere...si app...aparentele insala...chiar daca nr e de simleu, eu stau in Buc. Asa ca astept raspunsul ala... Simleul Silvaniei pare departe de bucuresti.... Ar fi bine daca mai intai te-ai uita la informatiile de la profil, inainte de a posta... Editat Mai 21, 2008 de alexutzzzg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Doar in Sighetul Marmatiei as putea sa vin....mai aproape nu am cum... :lol: PS:Stau in Bucuresti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzzg Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Doar in Sighetul Marmatiei as putea sa vin....mai aproape nu am cum... :lol: PS:Stau in Bucuresti ! Deamn people....la ce va ganditi frate? brick, te-am intrebat in ce zona stai (evident din Bucuresti)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
socky_06 Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 vreau sa-mi iau si eu o toba sport la un piaggio nrg mc3 cam ce-mi recomandatzi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 vreau sa-mi iau si eu o toba sport la un piaggio nrg mc3 cam ce-mi recomandatzi??? cred ca ai gresit topicul aici sunt poze cu tuning la scutere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nichos_miki Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 drujba mea....model 1993..racire aER toba sport leo vince TT,alezaj la ultima cota,muzicuta carbon Malossi,pipa schimbata,ghidon cross,variator malossi....si cam atat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate