Sari la conținut

Ce Ma Sfatuiti?


Alx84
 Share

Postări Recomandate

Si eu am un monster 620/'04 si mi se pare, contrar opiniei lui utzelu, foarte comfortabila.Ghidonul se poate regla, raza de bracaj am reglat-o astfel incat ghidonul aproape atinge rezervorul, pret de cativa mm.Scaritele mi se par chiar jos, le-as fi vrut un pic mai sus, si ghidonul l-am dat chiar mai jos.Se poate regla cam tot, probleme cu partea electrica ca si utzelu.

 

Eu am 1,70m inaltime si la un drum lung de 60 km, "m-a rupt" la incheieturile mainii. Mi-am pus de curand niste risere (GenMar), ca sa ridic ghidonul cu 1" si e mult mai confortabil (vreau sa fac ceva touring pe el). Totusi pozitia e mai mult sport decat naked.

 

Nu am mentionat sunetul Monsterului, care este BESTIAL. Eu accept toate celelalte inconveniente numai pt. sunet, felul in care arata si usurinta cu care "se arunca" in curbe.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da de tatal nakedurilor moderne, nu zice nimeni nimik? Z1000? hai si 7 jumate...

 

 

raspund eu! eu am optat pt z pt ca e mult mai wild ca forma... la motor liniaritatea e comparabila cu hornetul si + ca e ceva mai puternica. Intr-o liniuta intre z fz6 si hornet am castigat cam cu 2 lungimi de motocicleta (irelevant daca esti incepator)! confortabila e destul iar protectia la vant e ca la orice naked!

 

PAREREA MEA! IA CEEA CE SIMTI CA TE REPREZINTA SI CE SIMTI CA ITI PLACE SI NU O SA REGRETI! sfaturile sunt bune dar....

 

P.S. in titlu ai scris de kawa ZR7 care pica din start pt ca e racit pe aer, e pe carburatoare si sta prost la capitolul manevrabilitate.. Z750 si Z750S sunt alta poveste!

Editat de Flipper
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am mai mers si pe SV650 S/'06 si mi se pare cea mai buna alegere raport calitate/pret si se gasesc la niste preturi f bune pe moto.it, minusuri pozitia incomfortabila pt un pilot scund si furca instabila dupa opinia mea.Dar mai exista si varianta N care este naked, nu half-faired ca S-ul si cu o pozitie mai buna, dar eu tot S-ul l-as alege.

 

Am mai auzit chestia asta cu "furca instabila" la SV... nu o aprob si nici nu o dezaprob. Tot din ceea ce am citit am inteles ca ar merge extraordinar de bine o furca de gixer... Dar o dam deja in alte alea :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca zici ca esti incepator atunci V2-ul nu prea te aranjeaza. In primul rand rupe mai rau in ture joase si apoi mai e si problema vibratiilor . Recomand 4L pt cuplul mai mic si turatii mai mari .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

!!!!!!!! FZ6 :)

 

E superb motorul ala.....a fost primul meu motor........se conduce extraordinar de bine...se manevreaza excelent in trafic......dar unde e loc pune in evidenta cei 104 cai (94la roata), al meu e din 2004...in it se gasete la 4-5000€ din acel an.....este acum o promotie la Yamaha italia...fz6 nou 5.999€

 

bafta ....

 

:bounce:

post-15471-1173324725_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...