emzy Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Sezonul 2007 a inceput! Vremea este ideala! Teren umed fara praf - caldura doar cat sa nu-ti fie frig dar nici sa te incalzesti - IDEAL PT ENDURO !!!!!!!!!!! :thumbup: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Salut. Si noi am deschis sezonul saptamana trecuta, dar la noi e inca multa zapada. E tare filmuletul. Il vreau pe tot. De unde il iau? Bafta si la cat mai multe iesiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Salutari la toata trupa ! Ati inceput antrenamentul pt. urmatoarea tura la Deva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popa84silviu Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Abia astept sa vin si eu cu voi da nu e gata vaca Poate saptamana viitoare e gata instalatia electrica la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emzy Postat Martie 15, 2007 Autor Share Postat Martie 15, 2007 (editat) Duminica 10 Martie ! Pentzi grele bolovani multi ...emotii multe (jeko si CRF-ul) ....vremea SUPER! Vaci ...boi ....pe toate le-am urcat ! Editat Martie 15, 2007 de emzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trila Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Sezonul 2007 a inceput! Vremea este ideala! Teren umed fara praf - caldura doar cat sa nu-ti fie frig dar nici sa te incalzesti - IDEAL PT ENDURO !!!!!!!!!!! :thumbup: Salutare si noi am incepu anul acesta de vreme doar ca noi probabil de pe partea dinspre Bihor al dealului. Am fi bucurosi sa stim unde este locatia din film poate doar nu am reusit sa ne intalnim. Dati si voi niste detalii poate ne putem intilni cindva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate