Sari la conținut

popa84silviu

EX+
  • Număr conținut

    139
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de popa84silviu

  1. UNA BUCATA KAWASAKI KLR 600 SUPER IEFTIN LANT NOU popa84silviu@yahoo.com
  2. Am si eu nevoie de urmatoarele piese pentru un klr 600 B (vreau preturi) - segmenti + garnitura - kit pinioane + lant - far + sticla spate (pot fi si vechi) Si inca o intrebare manopera la schimbat segmenti cat ar fi ? Multumesc mult si astept si PM! nimeni mimic ?
  3. Recunoaste ca, KTM nu e fiabil, si scump la intretinere ! Ca, ofera 5 CP in plus nu stiu daca merita
  4. Acuma ca, pleci in Austria paote vi si tu cu o japoneza si lasa-l dracu de KTM !!! Tablitele nu sunt nici de la rulment ! Bafta pe maine ! :blink:
  5. Nu pot fi alea de la intinzator ! Daca erau de la intizator era de mult bulit motoru !
  6. Am iesit si cu, xt 600 si cu klr 600 in padure,,, xt 600 - mai greu, mai puternic, consum mai mare fata de klr,racire numai pe ulei,3 litri frane disc 2 pistonase fata. klr 600 - mai usor fata de xt, si mai slabutz - 7 cp, ulei mai putin 2 l racire pe apa, 2 radiatoare, frana pe tabur spate, fata 1 pistonas. Alegerea e a ta eu recomand yamaha wr 450
  7. Ce om esti sa bei si sa te urci pe motor !!! Bine ca, ai patit mai rau si doamne fereste sa povesteasca altii de tine acuma !
  8. AM NEVOIE DE UN FAR DE, KAWASAKI KLR 600 B AN 93'
  9. unde pot gasi piese pentru un klr 600 din 93?? am nevoie de - carena partea dreapta ceea ce acopera radiatorul - radiator partea dreapta - far(sticla) daca stie cineva de unde pot cumpara piesele aste rog oferta,sfat Multumesc!!
  10. nu mai fi disperat ca, se rezolva tot !!! Bujia de la mersul intr-o roata e
  11. Nu cunva avea si ulei de floare soarelui in motor ??? Ca, cu diesel am vazut ca, ai mers cu ktm ??? Ce sa mai zic ca, nici piston poate nu avea intreag motorul dar mergea, doar era KTM (au si traditie astia in motoare mai mare decat jap. ) Recunosc ca, au o campanie publicitara super. NU am zis nimic de putere ci de FIABILITATE !!!!!!! Pentru ca, din pacate la noi $$$ conteaza la, noi majoritatea romanilor ! Pana la urma fiecare merge cu ce vrea (adica cu motor de ce $ are ) De trepidatiile incomode nu zice nimeni nimic ???
  12. un var vinde yamaha XT 600 B din 92' acte italia - lant distributie nou made in japan - ulei + filtru nou nescimbat inca. - cauciucuri de sosea de rezerva vrea si schimb cu wr 450 sau yz 450 cc 0744102365
  13. Vezi ce zic si oameni cu experientza, zic eu'' Un motor de 400 - 450 vezi yamaha yz, wr e cel mai ok zic eu si pentru endureala si pentru oras care are suficientzi CP, greutate ok, si fiabilitate ce sa mai vb. Bafta si poate ajunge fieru ala odata sa vedem ce poate Si nu uita cumpara si de 100 de EU o trusa de scule
  14. Dupa o tura fff grea circul cu farul aprins pe un drum de piatra umeda si in stanga mea o vale de circa 1,5 m si mintea mea vrea putina relaxare in mers binenteles. si nu trec cateva secunde si m-a trezesc in CAP. nu stiu ce e cu mine si m-a trezesc cu picioarele in apa si in vale abia ies din vale sa ridic motoru, care binenteles mergea . Nu am patit absolut nimic si am continuat drumul. Asta a fost ceea mai faina cazatura de care am avut parte.
  15. Perfect adevarat. Si daca, pe (probate si incercate) folosesti motoru la enduro spre hard si il si mai dai la o cursa de cateva ori peste cap si mai si sta cateva sec. culcat si mai stiu eu in ce pozitie nasoala consumul de ulei creste semnificativ. (parerea mea) Daca iei frumos prietena si bagi km pe sosea sau pe drumuri de tara (consumul e mic, de ulei si benzina )
  16. La ce il folosesti de nu consuma ulei deloc, numai pe sosea??? Mai stiu eu pe unu ce ziceea ca, nu consuma si dupa o perioada si-a bulit motoru (lipsa ulei) In rest merge biene nu pot sa zic ca, am probleme cu el. Si eu sunt multumit de el binenteles la cat am dat pe el. Bafta si mai astept pareri.
  17. Ai facut o mare gresala KTM e un moto pretentios nu ca, japonezele O fi el tare dar tot mai tare e yama si suzi si binenteles kawa 600 klr hai sal. si ne bagam la o linie te bag eu pe tine la o panta sa vedem cum se descurca cu 55 cp :
  18. Bravo !!! Ce pacat ca, eu cu vaca nu pot sta in urma voastra Da m-am bagat si eu intr-o zi la cariera de la maderat la ceva sarituri
  19. Asta e pana cand o sa am $$$ sa imi cumpar o toba de 500 EU incerc sa m-a descurc cum pot !
  20. vreau sa fac o toba din aluminiu (teava de irigatii) pt un KLR 600 nu stau prea bine cu $ asa ca, vreau sa o fac in regie proprie. si nici nu vreau sa o distrug pe ceea originala ! Ce ar trebuii sa bag in ea sa sune mai bine ? Vreau sa fac o palnie din fier care sa aibe o teava ce intra unde se inbina si sa o prind cu nituri de aluminiu si la final o palnie invers in aluminiu tot prinsa cu nituri si pentru fixare doua coliere metalice A mai facut cineva asa ceva ?
  21. cum e asta 'pas gaz' ? de demarator nu stie nimeni nimic ?/ multumesc!
  22. merci mult si mai astept pareri . Pe deceleratie imi trage o bubuitura de m-a enerveaza ! si nu mai vreau sa faca asa. --- Mesaj completat în 17 Jan 2008 17:04 ------------- Apropo se poate monta un demarator la motorul meu ? Am un cauciuc acolo unde e locul lui. Cam cat ar costa si ce mai trebuie modificat ? decompresor nu vad sa aibe ?
  23. Merci si cu, carburatoru nu are nimeni idee care e surubul ? Incerc sa merg la un strungar sa vad daca imi face un surub. Cu filiera mi-e frica sa nu dau in minteriorul motorului ca, nu am chef sa desfac acum motorul (nici nu prea stiu + ca, nu am cheie dinamometrica)
  24. am si eu doua probleme 1. am o gaura unde candva era un filet (surubul ce era acolo se strangea cu o cheie de 13') acum nu mai am filet acolo ! Problema e ca, surubul se strangea si era cu capul in jos. si acum pe la garnitura ce trebuia strasa acolo motoru scapa putin ulei, ce m-a deranjeaza e ca, arata naspa + ca, nu am chef sa tot complectez pentru un surub lipsa. mi-e frica daca fac un filet sa nu stric ceva in blocul motor sa ies in motor cu filiera ! mai ar fi o varianta sa fac la un strungar un surub unpic mai gros si sa il bag fortat acolo Eu alta solutie nu vad (bun nici nu m-a prea pricep) 2. cum maresc putin puterea din carburator ? Am inteles ca, e un surub in fundul carburatorului care trebie strans si destrans 2,5 3 ture problema e ca, nu stiu unde e acel surub? pun o poza pe care astept sa fie pictata (indicat surubul cu pricina) Multumec mult !!!
×
×
  • Creează nouă...