Sari la conținut

popa84silviu

EX+
  • Număr conținut

    139
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    nu am

Informații profil

  • Motociclete detinute
    KLR 600

Vizitatori Recenți Profil

361 citiri profil

popa84silviu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. UNA BUCATA KAWASAKI KLR 600 SUPER IEFTIN LANT NOU popa84silviu@yahoo.com
  2. Am si eu nevoie de urmatoarele piese pentru un klr 600 B (vreau preturi) - segmenti + garnitura - kit pinioane + lant - far + sticla spate (pot fi si vechi) Si inca o intrebare manopera la schimbat segmenti cat ar fi ? Multumesc mult si astept si PM! nimeni mimic ?
  3. Recunoaste ca, KTM nu e fiabil, si scump la intretinere ! Ca, ofera 5 CP in plus nu stiu daca merita
  4. Acuma ca, pleci in Austria paote vi si tu cu o japoneza si lasa-l dracu de KTM !!! Tablitele nu sunt nici de la rulment ! Bafta pe maine ! :blink:
  5. Nu pot fi alea de la intinzator ! Daca erau de la intizator era de mult bulit motoru !
  6. Am iesit si cu, xt 600 si cu klr 600 in padure,,, xt 600 - mai greu, mai puternic, consum mai mare fata de klr,racire numai pe ulei,3 litri frane disc 2 pistonase fata. klr 600 - mai usor fata de xt, si mai slabutz - 7 cp, ulei mai putin 2 l racire pe apa, 2 radiatoare, frana pe tabur spate, fata 1 pistonas. Alegerea e a ta eu recomand yamaha wr 450
  7. Ce om esti sa bei si sa te urci pe motor !!! Bine ca, ai patit mai rau si doamne fereste sa povesteasca altii de tine acuma !
  8. AM NEVOIE DE UN FAR DE, KAWASAKI KLR 600 B AN 93'
  9. unde pot gasi piese pentru un klr 600 din 93?? am nevoie de - carena partea dreapta ceea ce acopera radiatorul - radiator partea dreapta - far(sticla) daca stie cineva de unde pot cumpara piesele aste rog oferta,sfat Multumesc!!
  10. nu mai fi disperat ca, se rezolva tot !!! Bujia de la mersul intr-o roata e
  11. Nu cunva avea si ulei de floare soarelui in motor ??? Ca, cu diesel am vazut ca, ai mers cu ktm ??? Ce sa mai zic ca, nici piston poate nu avea intreag motorul dar mergea, doar era KTM (au si traditie astia in motoare mai mare decat jap. ) Recunosc ca, au o campanie publicitara super. NU am zis nimic de putere ci de FIABILITATE !!!!!!! Pentru ca, din pacate la noi $$$ conteaza la, noi majoritatea romanilor ! Pana la urma fiecare merge cu ce vrea (adica cu motor de ce $ are ) De trepidatiile incomode nu zice nimeni nimic ???
  12. un var vinde yamaha XT 600 B din 92' acte italia - lant distributie nou made in japan - ulei + filtru nou nescimbat inca. - cauciucuri de sosea de rezerva vrea si schimb cu wr 450 sau yz 450 cc 0744102365
  13. Vezi ce zic si oameni cu experientza, zic eu'' Un motor de 400 - 450 vezi yamaha yz, wr e cel mai ok zic eu si pentru endureala si pentru oras care are suficientzi CP, greutate ok, si fiabilitate ce sa mai vb. Bafta si poate ajunge fieru ala odata sa vedem ce poate Si nu uita cumpara si de 100 de EU o trusa de scule
  14. Dupa o tura fff grea circul cu farul aprins pe un drum de piatra umeda si in stanga mea o vale de circa 1,5 m si mintea mea vrea putina relaxare in mers binenteles. si nu trec cateva secunde si m-a trezesc in CAP. nu stiu ce e cu mine si m-a trezesc cu picioarele in apa si in vale abia ies din vale sa ridic motoru, care binenteles mergea . Nu am patit absolut nimic si am continuat drumul. Asta a fost ceea mai faina cazatura de care am avut parte.
  15. Perfect adevarat. Si daca, pe (probate si incercate) folosesti motoru la enduro spre hard si il si mai dai la o cursa de cateva ori peste cap si mai si sta cateva sec. culcat si mai stiu eu in ce pozitie nasoala consumul de ulei creste semnificativ. (parerea mea) Daca iei frumos prietena si bagi km pe sosea sau pe drumuri de tara (consumul e mic, de ulei si benzina )
×
×
  • Creează nouă...