alex_chirita Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 am demarat un proiect free ..un site dedicat in exclusivitate categoriei enduro/cross......va avea o sectiune download upload video ,forum,anunturi ....as vrera sa mai veniti cu propuneri inovatoare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 am demarat un proiect free ..un site dedicat in exclusivitate categoriei enduro/cross......va avea o sectiune download upload video ,forum,anunturi ....as vrera sa mai veniti cu propuneri inovatoare.... Si... unde este? Sau este doar in faza de proiect? Sau.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Februarie 21, 2007 Autor Share Postat Februarie 21, 2007 nu este in faza de prouiect deja am demarat am luat domeniul am platit firma sa faca tot ce am scris mai sus ...nu vreau sa ii dezvalui numele ca nu ar fi frumos fata de forumul pe care suntem dar eu zic ca numele topicului spune destul ....as fi vrut idei ....ca sa iasa ceva frumos de la inceput Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Februarie 22, 2007 Autor Share Postat Februarie 22, 2007 site-ul se va numi www.luv2xlr8.ro astept propuneri .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Martie 3, 2007 Autor Share Postat Martie 3, 2007 chiar nu aveti propuneri ?( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 Orice site nou cu tematica moto este bine venit. Cam complicat titlul. Succes si astept noutati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate