Alex4 Postat Iunie 6, 2004 Share Postat Iunie 6, 2004 Am facut o fixatie pentru Honda X4.Ajutati-ma sa ma hotarasc intre asta si V-max.Astept comentarii pertinente.Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Iunie 6, 2004 Share Postat Iunie 6, 2004 Eu nu stiu ce e aia Honda X4! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Iunie 6, 2004 Autor Share Postat Iunie 6, 2004 Shame on you!Intrucit nu reusesc sa incarc poza va dau lincu http://www.motorbikes.be/en/compare/1709/3252/ si dati-va si voi cu parerea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Iunie 6, 2004 Share Postat Iunie 6, 2004 V-max fara sa argumentez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FZS1000 Postat Iunie 6, 2004 Share Postat Iunie 6, 2004 Daca te hotarasti pt. Honda, orienteaza-te mai bine spre modelul CB 1300, e practic identic d.p.d.v. performante cu X4, dar il gasesti mai usor, inclusiv piese. http://www.motorbikes.be/en/compare.aspx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FZS1000 Postat Iunie 6, 2004 Share Postat Iunie 6, 2004 Iar daca vrei si mai mult power, uita-te si la Honda x 11, are motor modificat de XX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Iunie 7, 2004 Autor Share Postat Iunie 7, 2004 Am mers ceva km pe V-max,are prietenul meu.Iti rupe capul peste 180km/h daca nu si mai devreme.Deci nu cred ca am nevoie de mai multa putere.Performantele sunt cam la fel doar cuplul e cu 20% mai mare la Honda.Oricum pozitia nu e de viteza ca sa fugi cu 250km/h.Nu ca ai avea pe unde.E vorba de acceleratie.V-max are o acceleratie incredibila si nici n-o ridici prea usor.se ridica daca ai pasager in spate.Dar cred ca si Honda e pe acolo.eu sper ca si mai bine.Si la consum(fata de Max care papa vreo 10%.Si apropo de 4 in linie fata de 4 in V dohc............????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axl Postat Iunie 7, 2004 Share Postat Iunie 7, 2004 VMax for sure! Axl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Iunie 8, 2004 Autor Share Postat Iunie 8, 2004 Mai vreau niste argumente ,va rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Iunie 15, 2004 Share Postat Iunie 15, 2004 doar un argument : uitate un pic pe la accidente shi ia-o mai incet ! p.s. : e doar un sfat in ce priveste viteza nu motorul . drive safe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Iunie 15, 2004 Autor Share Postat Iunie 15, 2004 Believe me ,SAFE is my middlename!Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate