tudvio Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 salutare am o aprilia pegaso II si au inceput sa imi rugineasca un pic tobele de esapament are cineva idee cu ce le pot da dupa ce le curat in prealabil de rugina respectiva si mai sunt si galeriile acelea din mijloc inainte de tobe care la fel sunt ruginite am inteles ca exista o vopsea pentru temperaturi inalte si v-as ruga daca ma puteti ajuta sa imi spuneti daca intradevar exista si daca da de unde o pot face rost? va multumesc mult de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 salutare am o aprilia pegaso II si au inceput sa imi rugineasca un pic tobele de esapament are cineva idee cu ce le pot da dupa ce le curat in prealabil de rugina respectiva si mai sunt si galeriile acelea din mijloc inainte de tobe care la fel sunt ruginite am inteles ca exista o vopsea pentru temperaturi inalte si v-as ruga daca ma puteti ajuta sa imi spuneti daca intradevar exista si daca da de unde o pot face rost? va multumesc mult de tot sal incearca p la magazine d vopsea sau chiar la policolor www.policolor.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 in selgros gasesti(cel putin in ct), metro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 sal,eu am loat din targ vitan sprei de vopsea negru mat special pt.tobe de esapament,nu mai stiu cum se numea dar avea un desen cu niste tobe pe el (rezistent la temperaturi inalte) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudvio Postat Februarie 25, 2007 Autor Share Postat Februarie 25, 2007 va multumesc mult de tot baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 dar vezi ca si vopseaua aia speciala pt tobe...odata la 5-6 luni tre sa o dai din nou.... din experienta iti spun....dar merita la cat costa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate