Magic4Ce Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 cunoaste careva boxerita asta? arata super http://www.motorbikes.be/en/Neval_Sovjet_Knight_2000.aspx daca o recunoasteti lasatu un mesaj aici ca eu n-am mai vazut-o pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubu Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 nu o cunosc dar arata f bine as da o tura cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 din cate stiu e o restilizare britanica in serie limitata a Uralului solo 8.123 si s-a vandut pana la aparitia motorului de 750. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Februarie 25, 2007 Autor Share Postat Februarie 25, 2007 din cate stiu e o restilizare britanica in serie limitata a Uralului solo 8.123 si s-a vandut pana la aparitia motorului de 750. oare sa fie facuta de britanici? au mai facut ei ceva boxere? oricum e super, vorba lui bubu m-as da o tura cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 oare sa fie facuta de britanici? au mai facut ei ceva boxere? oricum e super, vorba lui bubu m-as da o tura cu ea asa dupa cum a spus Aleko, este un Ural Solo de 650cc usor stilizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate