cz250sport Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 (editat) 23-24 Iunie , Brasov-Fagaras-Sibiu-Medias-Biertan-Sighisoara-Rupea-Brasov Salutare pasionatilor si admiratorilor de motociclete clasice si istorice. Si anul acesta va avea loc o cursa a vehiculelor istorice, de ce sa nu fie si motociclete participante, mi-am zis eu. Si atunci am inceput sa incerc sa adun tot mai multi motoristi posesori de motoare mai vechi de 25 de ani si in stare cat mai originala ca sa participam la acest eveniment. O sa fie distractie garantat asa cum a fost si la celelalte evenimente. Va rog sa ma contactati pentru a discuta detalii despre asta. MSGYahoo ID: czladislau mail: czladislau@yahoo.de tel. 0728288289 www.brasovclassicrally.lx.ro Editat Februarie 27, 2007 de cz250sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 AÂş veni Âşi eu cu o motocicletă BMW, dar nu are decât 21 de ani! Se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Mishu, numai peste 25 de ani sint considerate vehicule de epoca. Cu toate astea nu te impiedica nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate