Razvan17 Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Cine imi da si mie manualul pentru DNEPR MT11? am downloadat unul (care se zice ca era in lb romana ) dar nu merge arhiva. email: razvan1781@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Cine imi da si mie manualul pentru DNEPR MT11? am downloadat unul (care se zice ca era in lb romana ) dar nu merge arhiva. email: razvan1781@yahoo.com da search daca e inainte sa deschizi topicul, sau da un pm unui user inrait si mai cunoscator care are dnepr...nu o spun in rautate, sa ma intelegi, da deja sunt multe topicuri care cer manuale, culmea, multe pt acelasi motor...uite...incearca aici http://www.motorlife.ro/ daca te plimbi mai mult prin coltul comunistelor sigur gasesti, mai ales ca scanase cineva unu si il postase, dar nu ama vut rabdare sa il caut...spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 (editat) spor la treaba dnepr.pdf DNEPR_MT11.doc Editat Februarie 27, 2007 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 vezi si link-ul asta, sa nu zici ca nu ai nevoie de toata lista ca nu se stie ce schimbi pe niprul tau de la alte motociclete si atumci o sa fie bune. vezi si link-ul asta, sa nu zici ca nu ai nevoie de toata lista ca nu se stie ce schimbi pe niprul tau de la alte motociclete si atumci o sa fie bune. http://www.tanga-moteurs.ro/service/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan17 Postat Martie 2, 2007 Autor Share Postat Martie 2, 2007 Sunt impresionat de numarul mare al celor care mi-au trimis manualul si tin sa multumesc tuturor pentru sprijinul acordat. Incepator fiind, cu aceasta ocazie, mi-am dat seama ca sa fi motociclist inseamna mai mult decat sa te plimbi pe o motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Hai ca vroiam sa iti mai trimit si eu un link...da nu cred ca mai are rost!!! Multa bafta la mesterit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate