alby Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Care sunteti din craiova sau de langa Craiova sa facem o intalnire weekendu asta daca tine vremea cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Februarie 28, 2007 Autor Share Postat Februarie 28, 2007 craioveni nostri nu au scutere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 da` tu ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 da` tu ai? exact... completeaza-ti profilul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 din cate stiu eu a avut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Martie 1, 2007 Autor Share Postat Martie 1, 2007 (editat) eu personal nu am acum astept sa se incalzeasca vremea dar ma plimb cu motoru lu varumeo lasa OVK ca sar putea 90% sa iau SR-u lu craciun! atunci te las asa mai in spate sa mirosi putzin fumu Editat Martie 1, 2007 de alby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 ce glume pe tine ba copilasule... cu tot cu setu lui de 70 acum iti cam dau ceata deabaea astept sa-ti demonstrez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Martie 5, 2007 Autor Share Postat Martie 5, 2007 (editat) ce glume pe tine ba copilasule... cu tot cu setu lui de 70 acum iti cam dau ceata deabaea astept sa-ti demonstrez daaaaaaaaa imi dau seama )) al tau mai mult de 70-80 nu fuge si ala 110 nu e mare diferenta da sa vedem care dintre noi miroase fumu Editat Martie 5, 2007 de alby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 Ce copii... " EU te fac..... ba nu , eu te fac" . Fiti seriosi. Eu vad un singur motiv care ma face sa imi piese de tuning pe scuter si ala e : ca m-am plictisit de el asa si sa ma ajute in situatii cand nu mai vrea. Ar fi una sa nu fiu ultimul fraier care ajunge dupa 5 min la punctul stabilit dar abilitatea mea in a conduce nu cred ca va fi posibil sa intarzii vreodata cu scuterul.Jet force cu un tuning lejer (fara kit) doar cu jigleor(sper ca am scris bine) mai mare, arculete , arc mare , filtru , role noi ar merge superb asa ca nu va mai tensionati si tunati cu cap (dupa nevoi). Bafta si daca am vreo greseala gramaticala sa ma scuzati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Martie 7, 2007 Autor Share Postat Martie 7, 2007 apropo tu ai scuter de la FIRST-BIKE (din curiozitate) sa nu fac offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 apropo tu ai scuter de la FIRST-BIKE (din curiozitate) sa nu fac offtopic apropo el ARE , sa nu fac offtopic da` tu ce plm ai? hai ma ca esti de`al nostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Martie 11, 2007 Autor Share Postat Martie 11, 2007 oricum o sami iau intro luna maxim 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gcm Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 oricum o sami iau intro luna maxim 100% o culegere de gramatica, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Martie 13, 2007 Autor Share Postat Martie 13, 2007 o culegere de gramatica, nu? eee bine ba desteptule ai capu mare tu stau sa fiu atent la fiecare litera in parte nai vrea sa pun virgule si toate cele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate