Sari la conținut

gcm

INACTIV
  • Număr conținut

    107
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.webdesignbox.ro

Profil

  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    gcm
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -
  • Interests
    Sa-mi iau carnetul.

gcm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Din pacate, el e... nu-mi vine sa cred...
  2. Subscriu. D-zeu sa-l ierte. Pacat...
  3. Motociclistul a trecut pe rosu. Era o Honda VTR neagra, cu motor maricel. Tipul undeva la 30 de ani, julit putin la genunchi si degetul mare de la picior. S-a izbit de Nissan (350z) care venea pe verde de pe o straduta laturalnica, dupa care a zburat nitel prin aer. Era destul de vesel dupa incident, nu parea afectat, doar schiopata putin. Pacat de tipul cu Nissan, though, ca o sa aiba ceva de umblat si asteptat pana isi vede jucaria functionala din nou...
  4. In cazul asta poti sa te sui in masina, il cauti, si faci aceeasi manevra pe care a facut-o si el, doar ca fiind in masina, nu are ce sa pateasca. Te razbuni putin, sa il scoata vinovat. La fel si cu politaiul respectiv, sa vedem daca lor le convine
  5. vlahuta e cumva prin zona parcului? daca stiu bine(putin dupa bifurcatie), e cam ingusta soseaua pe acolo, asa ca nu vad motiv sa te fi bagat. zi merci ca ai scapat doar cu atat
  6. aici a fost ghinionul ala mare. mergi legal si te ia pe sus, respectiv jos, unu' neatent. condoleante familiilor. offtopic: identic a murit si bunica-miu, doar ca era pe bicicleta. tir dat peste el. cap strivit, creier pe jos, soldul intors la 90 de grade, capul se mai tinea de gat doar printr-o pielita.
  7. prefer sa vad post-uri ca ale lui R3Kin, decat Rip-uri, trandafiri si grimase. serios. macar poate mai invata careva ceva din explicatiile date.
  8. gcm

    Accident Mortal

    uite un om care nu citeste aiurea
  9. offtopic: bmw-ul TXA a fost la promotor, in cadrul grupului midnight racers, condus de noul proprietar: http://www.protv.ro/stiri/divertisment/mid...a-promotor.html cine are rabdare sa urmareasca vreo 2 minute il va zari.
  10. cred ca daca iau la urmarit toate topic-urile soldate cu morti, in toate o sa se gaseasca certuri "la cutite", indepartandu-se de la scopul principal al thread-ului. aici nu se post-eaza accidente ca sa aveti motive de polemici stupide gen "era cel mai bun, dar a murit..." sau "inconstient, (cuvant urat), bine ca a murit"... poate invata si altii din accidentele puse aici. daca s-ar sterge toate post-urile offtopic, thread-ul s-ar reduce la jumatate, restul fiind "r.i.p. + trandafir", un rip dat parca din datorie.
  11. am vazut acum la TV... gagica zicea ca s-a asigurat, a si semnalizat, dar motociclistul a venit cu viteza foarte mare... dar martorii zic ca nu s-a asigurat. era rs125 parca... ce viteza putea sa prinda una de 125?
×
×
  • Creează nouă...