socky_06 Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 ash putea sa vin si cu scooterul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 ash putea sa vin si cu scooterul? astia is motociclisti....nu prea se complica ei cu scutere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 da ce ai patit? Mi-am taiat unghia un pic cam tare Dar acum ma refac, azi mi-au scos o parte din fire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Mi-am taiat unghia un pic cam tare Dar acum ma refac, azi mi-au scos o parte din fire Da ce-ai facut de ti-ai taiat-o ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Lasati mai omul in pace ca e blond...si atunci il iertam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Lasati mai omul in pace ca e blond...si atunci il iertam. blondino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 (editat) Mi-am taiat unghia un pic cam tare Dar acum ma refac, azi mi-au scos o parte din fire E bine atunci, daca te refaci... ( ) Insanatosire cat mai rapida pentru a avea in continuare asfalt uscat Editat Aprilie 8, 2008 de norbi_bidi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 E bine atunci, daca te refaci... ( ) Insanatosire cat mai rapida pentru a avea in continuare asfalt uscat ms ms mai trebuie sa-mi vand motorishca si sa-mi iau altceva pana ma refac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 tu poti sa vi cu scuter dar daca se iese din oras o sa te poti tine de grup , adica ma refer un mers asa la 100-120 ? asta minim pt cei cu 125 si restu peste . boggy ce ti mai face degetu ? priveste partea buna a paharului , macar ai lantu curat cand iesi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 tu poti sa vi cu scuter dar daca se iese din oras o sa te poti tine de grup , adica ma refer un mers asa la 100-120 ? asta minim pt cei cu 125 si restu peste . boggy ce ti mai face degetu ? priveste partea buna a paharului , macar ai lantu curat cand iesi . nu o apucat sa-l curetze... I-o stat un deget in drum ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 tu poti sa vi cu scuter dar daca se iese din oras o sa te poti tine de grup , adica ma refer un mers asa la 100-120 ? asta minim pt cei cu 125 si restu peste . boggy ce ti mai face degetu ? priveste partea buna a paharului , macar ai lantu curat cand iesi . mai trebuie dat doar cu spray ) Oricum era motocicleta de poligon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 mai trebuie dat doar cu spray ) Oricum era motocicleta de poligon... CE ? Degetul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 blondino Lasa ca de acuma o sa te ajutam sa iti cureti lantul. Gasim noi dupa aceea ceva modalitate de plata. Lasand totusi glumele la o parte....iti e ok acuma degetzelul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Lasa ca de acuma o sa te ajutam sa iti cureti lantul. Gasim noi dupa aceea ceva modalitate de plata. Lasand totusi glumele la o parte....iti e ok acuma degetzelul? f bine nu e, dar se reface. O sa creasca el in timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daan185 Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 f bine nu e, dar se reface. O sa creasca el in timp Oricum e inutil degetul adevarat folositor a scapat intact .. .... deci deea poate fi linistita ai cu ce sa-i platesti .... cu degetul "folositor" --- Mesaj completat în 09 Apr 2008 14:45 ------------- Lasa ca de acuma o sa te ajutam sa iti cureti lantul. Gasim noi dupa aceea ceva modalitate de plata. Lasand totusi glumele la o parte....iti e ok acuma degetzelul? Deea... Bogdanel mai are 4 degete in perfecta stare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Oricum e inutil degetul adevarat folositor a scapat intact .. .... deci deea poate fi linistita ai cu ce sa-i platesti .... cu degetul "folositor" <small>--- Mesaj completat în 09 Apr 2008 14:45 -------------</small><br/> Deea... Bogdanel mai are 4 degete in perfecta stare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 ms ms mai trebuie sa-mi vand motorishca si sa-mi iau altceva pana ma refac ce ai vrea sa iti iei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Deea... Bogdanel mai are 4 degete in perfecta stare..... 4.85, in curand --- Mesaj completat în 09 Apr 2008 21:41 ------------- ce ai vrea sa iti iei? R1, GSX-R 1000, zx9-r sau fireblade. Sa vad cum stau cu banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 4.85, in curand :angryfire: <small>--- Mesaj completat în 09 Apr 2008 21:41 -------------</small><br/> R1, GSX-R 1000, zx9-r sau fireblade. Sa vad cum stau cu banii Sperantza moare ultima... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Sperantza moare ultima... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Oricum e inutil degetul adevarat folositor a scapat intact .. .... deci deea poate fi linistita ai cu ce sa-i platesti .... cu degetul "folositor" <small>--- Mesaj completat în 09 Apr 2008 14:45 -------------</small><br/> Deea... Bogdanel mai are 4 degete in perfecta stare..... Ce de "treaba" ai fost....Ce....crezi ca numai cu degetele poate plati? Sa se bucure ca nu i-au scurtat si altceva....ca atunci era problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeluMM Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Salutare moroseni, ma bucur ca avem si noi un loc unde sa putem discuta una alta despre motoare!Stie cineva vreun magazin in Baia Mare unde as putea gasi produse de curatat motocicleta?(spuma activa, ceara spray pt lant etc) Multam fain..drum bun si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Ce de "treaba" ai fost....Ce....crezi ca numai cu degetele poate plati? Sa se bucure ca nu i-au scurtat si altceva....ca atunci era problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 <small>--- Mesaj completat în 09 Apr 2008 21:41 -------------</small><br/> R1, GSX-R 1000, zx9-r sau fireblade. Sa vad cum stau cu banii toate imi plac in special kawasaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Ce de "treaba" ai fost....Ce....crezi ca numai cu degetele poate plati? Sa se bucure ca nu i-au scurtat si altceva....ca atunci era problema Poi...din acel "altceva" nu mai au ce scurta ...e la limita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate