DeeaCBR Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 De acord cu udatul....si nu...nu m-am tras pe funduletz Raul....Dau si eu de baut. Apropo.....fac cinste cu locatia de baut....adica la mine... Imi place ca Bogdan nu a zis nimic cand am zis ca trebuie sa dea o bere....deci a fost de acord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 De acord cu udatul....si nu...nu m-am tras pe funduletz Raul....Dau si eu de baut. Apropo.....fac cinste cu locatia de baut....adica la mine... Imi place ca Bogdan nu a zis nimic cand am zis ca trebuie sa dea o bere....deci a fost de acord. fratilor.....intrunire moto la andreea acasa in curte?>..... ,,,,sau alcolizare generala?>.... ...sau amandoua?...cine voteaza pt una din cele doua,sa ridice doua degete. ...cine voteaza pt amandoua deodata...sa vina cu motoru sa bea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Cred ca mai degraba o sa fie alcoolizare totala....George stie Serios....va astept cu cea mai mare placere la mine...putem face si un gratar....orice vrem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 fato chef la tine sau noi merem buuuuuuuuuuuuuu alege ca nu tare i putea fi in 2 locuri odata numa de nu mergi foarte repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Cred ca mai degraba o sa fie alcoolizare totala....George stie Serios....va astept cu cea mai mare placere la mine...putem face si un gratar....orice vrem. george stie?...adica cum?........apoi deja am tras o semialcolizare cu cateva ore inainte sa vina motoru....dar dupa ce vina.....adica sambata seara...adica azi....tragem toti o betie sora cu motoarele noastre rapide.. ...hai sanatate la noi motoristii..sa fim noi sanatosi ca apoi ne chefuim cumva cumva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Stai un pic....ca nu inteleg....poate e din cauza ca sunt putin blonda....dar doar putin. Cum adica sa fiu in doua locuri o data? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 POZE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 raul....tocmai am alfta..daca nu au numar rosu de motor...imi dau de masina...deci cumva cumva oi avea numar rosu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 raul....tocmai am alfta..daca nu au numar rosu de motor...imi dau de masina...deci cumva cumva oi avea numar rosu.. ... nu prea cred ...da noh...inca odata, BAFTA !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 POZE Super pozele.....deci si voi v-ati strans aseara la baute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Super pozele.....deci si voi v-ati strans aseara la baute. Noh...totdeauna... Copiii ashtia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 se iese azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 (editat) Obligatoriu! Ce ziceti de ora 16? Oricum dati de stire si prin sms la ce ora iesim....ca nu o sa fiu la calculator pana mai incolo..... Mersi Editat Iunie 14, 2008 de vazilro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bredock Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 se iese sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balogh_marti Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Ce zici RAUL iti place ????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Ce zici RAUL iti place ????????????? :) pfiu raul.....da ce era cu "spiderman" in poza asta?>...o ramas fara panza?.... .......deci....trebuie sa imi spun si eu parerea despre hornet-ul meu 600....pfiu...tare imi place...motorul perfect pt mine......un motor cu care te poti juca cum si cat vrei cu putina atentie... .....am fost,sunt si voi fi in continuare negru complet.... ....ne vedem cat de iute la motoreala....asfalt uscat ..sa fie intr-un ceas bun si fara incidente toate mototarele care au proprietar nou.... ....si pt proprietari:ASFALT USCAT SI SANATATE MAXIMA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Ce zici RAUL iti place ????????????? :) Heci 1....... ce sa faci....asa-s motoarele astea...yamaha parca Acuma am vazut ca si Zoro ii motociclist. Nu era suficient spidergayman Eu pariez pe spiderman, ca ataca de la distanta cu panza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Heci 1....... ce sa faci....asa-s motoarele astea...yamaha parca Acuma am vazut ca si Zoro ii motociclist. Nu era suficient spidergayman Eu pariez pe spiderman, ca ataca de la distanta cu panza... Deci nu-mi tare dai de ales ... Doamnelor, Domnisoarelor si domnitelor...BOGDAN este...defapt cititi voi... PS. Cu cea mai mare placere bogdanel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 doare, asa-i? ti-am zis sa-ti iei heci suzuki dar nu m-ai ascultat Simpatica declaratia, sau c o fi. Acuma o sa stie toata lumea dar nu am c face Oricum raul..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 doare, asa-i? ti-am zis sa-ti iei heci suzuki dar nu m-ai ascultat Simpatica declaratia, sau c o fi. Acuma o sa stie toata lumea dar nu am c face Oricum raul..... Apropo, ionica shtie? doare, asa-i? ti-am zis sa-ti iei heci suzuki dar nu m-ai ascultat Simpatica declaratia, sau c o fi. Acuma o sa stie toata lumea dar nu am c face Oricum raul..... De suzuki...povestim cand ai mai mult de 50 km cu ea...ca potzi sa tzi-o batzi de p.....a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 ea stie adevarata valoare a mea .... . Am 100 de km cu ea...si nu mi-o bat de p...a. Nu o dau pe nici un alt heci . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 ea stie adevarata valoare a mea .... . Am 100 de km cu ea...si nu mi-o bat de p...a. Nu o dau pe nici un alt heci . mda...dik cerbu' ...valoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 mda...dik cerbu' ...valoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Apropo ...mai tzi minte? Mah, trebe sa dai o bere la Alex, actualul ciug, ca mi-o adus aminte ... Si maine pe Meses care vine, care vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Mama dar ce multe s-au discutat de dupa masa....La spiderman era de asteptat sa se termine cladirea (cauciucul)......si de Bogdan nu cred ca putem zice ca ii gixxergay...ca doar are si el blonda lui... Si apropo.....Gutinul nu va place?....ii mai palpitant decat Mesesul...k mai vezi cate o rata (kacsa) cum prinde o "pata de ulei"...culmea e ca numai pentru el sunt astfel de pete. PS: Bogdan....vezi ca ti se aduna berile...una pentru drumul pana la garaj....si a doua pentru ca te-am scos din faza de gixxergay....dar daca nu vrei sa dai bere poti da si un jack cu energizant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate