george05 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 mai vrea careva sa vina in turcia din 26 august ?asta e locatia http://www.portobello.com.tr/ daca turul romaniei nu s-a facut.......tu acuma ii chemi pe oameni in turcia.... ......cine nu vrea la romani(care vorbesc romana) sa mearga la tuci(care numa mama lor stie ce dracu de limba vorbesc).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) HERE COMES BOBO ... De azi se cuminteste BOBO...o sa fie numai cu lacrimi in ochii , TITZA s-a dus ...FAR FAR AWAY ...la slonguri negre... Prietenii stiu de ce... Editat Iulie 18, 2008 de raulciurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodi34 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 daca turul romaniei nu s-a facut.......tu acuma ii chemi pe oameni in turcia.... ......cine nu vrea la romani(care vorbesc romana) sa mearga la tuci(care numa mama lor stie ce dracu de limba vorbesc).... e amstaful tau? stai cumva pe olteniei? e amstaful tau?stai cumva pe olteniei? e amstaful tau?stai cumva pe olteniei? cred ca e pui de la amstaful meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 e amstaful tau?stai cumva pe olteniei? cred ca e pui de la amstaful meu stau pe langa olteniei......dar nu e de la tine .........numa daca nu stai pe bogdan voda..../....misto motoru......asfalt uscat!.. doru....tu esti?......am avut io gs-ul ala negru complet,cadru,motor tot tot tot.....am iesit noi de cateva ori impreuna....sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 De azi se cuminteste BOBO...o sa fie numai cu lacrimi in ochii , TITZA s-a dus ...FAR FAR AWAY ...la slonguri negre... Prietenii stiu de ce... Nu-i stres! Mai trebuie sa scap de boxerii din tabla, cu cifru, si totul e rezolvat. Bobo singurel, intr-o lume salbatica,plina de bunatati Deci...azi la 7 la tine la garaj? Incercam si cu flexul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodi34 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 stau pe langa olteniei......dar nu e de la tine .........numa daca nu stai pe bogdan voda..../....misto motoru......asfalt uscat!.. doru....tu esti?......am avut io gs-ul ala negru complet,cadru,motor tot tot tot.....am iesit noi de cateva ori impreuna....sanatate stiam ca tu esti de aia ti-am scris merge banditul? eu asa stiam ca e pui de la amstaful meu il cheama paco si s-a imperecheat cu o catea de la cristi da nu mai stiu cum il cheama pe baiatul a cui era cateaua statea pe dragos voda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) stau pe langa olteniei......dar nu e de la tine .........numa daca nu stai pe bogdan voda..../....misto motoru......asfalt uscat!.. doru....tu esti?......am avut io gs-ul ala negru complet,cadru,motor tot tot tot.....am iesit noi de cateva ori impreuna....sanatate Negru ZORRO ... Nu-i stres! Mai trebuie sa scap de boxerii din tabla, cu cifru, si totul e rezolvat. Bobo singurel, intr-o lume salbatica,plina de bunatati Deci...azi la 7 la tine la garaj? Incercam si cu flexul Daca nu...ramane AUTOGENUL... hehe... Editat Iulie 18, 2008 de raulciurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) stiam ca tu estide aia ti-am scris merge banditul? eu asa stiam ca e pui de la amstaful meu il cheama paco si s-a imperecheat cu o catea de la cristi da nu mai stiu cum il cheama pe baiatul a cui era cateaua statea pe dragos voda .....asa asa......inseamna ca e pui de-al tau............cu catelusa lu ilie de pe dragost voda...am gresit io strada.... nu am bandit..am hornet......si merge si el..un pic cam tare.... Editat Iulie 18, 2008 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 1275 euro cu absolut tot inclus ( mancare cata vrei si de care vrei , transport avion, asigrare , cazarea etc ) mai vine careva ? e 7 zile si cand vin m as duce in turu romaniei daca o sa am cu cine ... din pacate doar atunci pot lua concediu din mizeria asta de job Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Daca nu...ramane AUTOGENUL... Stiam eu ca ma pot baza pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 hehe.....am reusit si eu sa pun roata sus..... ......sa nu dati cu banane dupa mine daca ma vedeti cum fac asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 (editat) maine la 10 la barba care vine la plimbare catre satu mare , is ceva bai acolo la vreo 70 km. aaa si tu asta micu, , numa sa nu te culegi de pe jos cu mersu pe o roata Editat Iulie 19, 2008 de white8snow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 maine la 10 la barba care vine la plimbare catre satu mare , is ceva bai acolo la vreo 70 km. aaa si tu asta micu, , numa sa nu te culegi de pe jos cu mersu pe o roata io nu ma culeg de pe jos.....o sa ma culeaga altii daca ii de cules....asa ca pe cartofi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 bine ma , domnule viitoare omleta pe asfalt de mine da-te si pe varfurile de la urechi numa sa nu pici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 bine ma , domnule viitoare omleta pe asfalt de mine da-te si pe varfurile de la urechi numa sa nu pici nu pic nu pic......ca ii de grijit motoru.....si de mers cu el inca "cativa" kilometrii..... :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 nu pic nu pic......ca ii de grijit motoru.....si de mers cu el inca "cativa" kilometrii..... te-am vazut azi....fain calutzu sa ai noroc la el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 te-am vazut azi....fain calutzu sa ai noroc la el mersi mersi......sa fie cat de mult noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 maine la 10 la barba care vine la plimbare catre satu mare , is ceva bai acolo la vreo 70 km. Sa tot fie vreo 105 km...dar nu-i stres Oricum locatia ii bestiala....mai merita mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 i bestiala o (cuvant urat) , nu mai mereti la acos pt ca e de tot rahatu. iojib e mult mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 i bestiala o (cuvant urat) , nu mai mereti la acos pt ca e de tot rahatu. iojib e mult mai bine. Noroc ca ii o placere drumul pana acolo. La Iojib ii super Si avem si o linie dreapta in plus fata de Apa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 Noroc ca ii o placere drumul pana acolo. La Iojib ii super Si avem si o linie dreapta in plus fata de Apa numa liniile drepte va plac?........nu sunteti prieteni cu curbele?...cand apare ceva curba va intoarceti?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 numa liniile drepte va plac?........nu sunteti prieteni cu curbele?...cand apare ceva curba va intoarceti?.... :laugh: Doar duminica....in rest Gutinu rulz!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 Fratilor....stiti ceva de accidentul din seara asta de pe victoriei. E vorba de un thundercat albastru. dodi34 nu e vorba cumva de tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 (editat) numa liniile drepte va plac?........nu sunteti prieteni cu curbele?...cand apare ceva curba va intoarceti?.... Mah zorro, nu stiu care se traje mai tare pe KUR cand e vb de curbe... Fratilor....stiti ceva de accidentul din seara asta de pe victoriei. E vorba de un thundercat albastru. dodi34 nu e vorba cumva de tine? inca nu stiu mnik, eu cunosc doua thundercat-uri in orash...dintre care unu julit pe stanga, asa l-a luat din italia anul trecut... Sper sa nu fie nasol, daca se confirma.. Catre accident .... Editat Iulie 21, 2008 de Raul_R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Mah zorro, nu stiu care se traje mai tare pe KUR cand e vb de curbe... ma gandeam ca o sa zici ceva ca ma trag pc curutz........... .......ma trag pe poponeata ca de cate ori mergeti pe gutin io muncesc....mama ei de munca astazi si maine..... ....da` pana la urma....curbe sau linii drepte....nu are importanta...sanatosi sa fim.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate