full_speed4_u Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 Sal,am 16 ani,sunt incepator si vreau sa-mi iau un gilera dna de 125cc si nu prea stiu dak fac alegerea corecta.M-ar interesa durata de viata al acestui model(km),dak are motor in 2 sau 4 tp precum si viteza maxima.Dak mai stiti ceva in plus nu ezitati sa scrieti. P.S:As mai vrea sa stiu la ce bani gasesc unul in stare buna,precum si unde pot gasi piese pt acest model Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 are motor in 4t merge 130kmh. motoru tine bine chiar si 30000km dar ai o pozitie de mers nasoala si se strica extrem de repede furca fata. se indoaie pt ca nu e destul de groasa pt acest model. se mai buleste turometru si carenele sunt greu de gasit in caz ca il insiri. in rest e cool. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 As mai adauga faptul ca are jantele casabile,mult mai slabe ca la modelul de 50cc,iar la o groapa mai mare luata cu ceva viteza (nu foarte mare) risti sa ti se sparga janta (am 3 prieteni cu dna125 care au schimbat cel putin 1 data janta pe fata...) in rest e buna,spatiu de depozitare bun (in comparatie cu un motor) , autonomie bunicica si fiind un 4t este destul de fiabila... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doly_cs Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 As mai adauga faptul ca are jantele casabile,mult mai slabe ca la modelul de 50cc,iar la o groapa mai mare luata cu ceva viteza (nu foarte mare) risti sa ti se sparga janta (am 3 prieteni cu dna125 care au schimbat cel putin 1 data janta pe fata...) in rest e buna,spatiu de depozitare bun (in comparatie cu un motor) , autonomie bunicica si fiind un 4t este destul de fiabila... am si eu o gilera DNA 180 si am intrat cu ia intr-o masina care a intrat pe bulevard fara sa se asigure am intrat in ia cu 30-40 km si sa indoit furca sa facut praf si sa spart tot bordu cu fac cu turometru cu kilometraj tot tot tot pana si contactu mar interesa piese de schimb unde gasesc bordu cu far cu tot si o furca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gcm Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 cum e față de cea de 50? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 cum e față de cea de 50? ...are un amortizor in plus pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 ...dar ai o pozitie de mers nasoala .... asa este, pozitia de mers este nasoala ; eu am dna si acuma regret ca nu mi am luat un scuter "normal" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 asa este, pozitia de mers este nasoala ; eu am dna si acuma regret ca nu mi am luat un scuter "normal" nu e bine sa traiesti cu regrete , fa schimb cu OVK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 Pai nu trebuie sa-l tii foarte mult. Faci cum am facut si eu: il cumperi, il forjezi, il vinzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 nuu ca nu mai vreau sa schimb pe jetuletzu meuuuu!Nu e scuter sa se compare cu el acum imi dau seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 asa este, pozitia de mers este nasoala ; eu am dna si acuma regret ca nu mi am luat un scuter "normal" Iti dau eu SpeedFight2...facem cumva sa le skimbam...dak vrei ma gasesti la id de mess: yocorni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 nuu ca nu mai vreau sa schimb pe jetuletzu meuuuu!Nu e scuter sa se compare cu el acum imi dau seama Better now than never. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 pai de ce ma nutzi place pozitia?te doare spatele ceva in genu sau asa?ca si eu vreau DNA si ma cam pusasi in suspiciuni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate