emylyo Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 Ma intereseazaa marca si unde sint montate pt ca intampin oarece greutati in a gasi ceva sa se potiveasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
webber Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 Ma intereseazaa marca si unde sint montate pt ca intampin oarece greutati in a gasi ceva sa se potiveasca. Si eu as vrea ceva informatii...Din cate m-am uitat eu ar fi necesar taierea carenelor , dar poate ma insel (am model '97) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 5, 2007 Autor Share Postat Martie 5, 2007 Neaparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 sunt rizoma....... un surub a trebuit sa il fac eu ca era prea scurt cel original...... am decupat carena si am pus "cazatoarele" se prind de suportul de motor...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Numai daca se gauresc carenele se pot monta? Nu exista alta posibilitate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 nope mai bine o gaura in carena decat alte probleme .............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 9, 2007 Autor Share Postat Martie 9, 2007 Ce marca sunt si de unde le-ai achizitionat?Eu amluat unele si nu s-a potrivit kitul-ieseau prea putin in afara si le puneam degeaba ca sa nu mai zic ca gaurile eau de 60mm in carene!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 sunt rizoma....... un surub a trebuit sa il fac eu ca era prea scurt cel original...... am decupat carena si am pus "cazatoarele" se prind de suportul de motor...... Ce marca sunt si de unde le-ai achizitionat?Eu amluat unele si nu s-a potrivit kitul-ieseau prea putin in afara si le puneam degeaba ca sa nu mai zic ca gaurile eau de 60mm in carene!!! kawamotors parca .......... le-am luat de pe trafic greu........dar acum 6 luni..... nu stiu daca mai au modelul asta si daca magazinul mai este acolo si mie unu nu imi iesea deloc inafara dar am facut un distantier si totul e ok....... e misto ca in caz de poti sa schimbi doar capul (care se demonteaza) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate