gabi bv Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Am auzit ca ar fii maine etapa la Zarnesti, dar nu stiu sigur. Are cineva mai multe informatii?....Poate tot programul competitional 2007... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Am vazut doar pe motociclete.com.ro calendarul competitional. Se pare ca prima etapă e la Zărnesti, dar abia pe 22 aprilie ! Are cineva altă sursă pt. calendarul competitional din 2007 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Calendar competitional 2007: Perioada ................. Denumire ................... Locatie ------------------------------------------------------------------- 10 - 11 martie ......... Cupa Primaverii .......... Copsa Mica 20 - 22 aprilie ......... CNI ET.I (+CB) ........... Zarnesti 05 - 06 mai ............. CNI ET.II ................... Campina 20 mai .................... Cupa SuperCross ....... Pecica 30 iunie - 1 iulie ....... CNI ET.III ................. Bistrita 14 - 15 iulie ............. CNI ET.IV ................. Ciolpani 28 - 29 iulie ............. CNI ET.V .................. Buzau 04 - 05 august ......... CNI ET.VI ................. Lupeni 01 - 02 septembrie .. CNI ET.VII ................ Sf.Gheorghe 27 - 28 octombrie .... CNI ET.VIII .............. Reghin 03 - 04 noiembrie .... CN Echipe ................. Lupeni ------------------------------------------------------------------ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Martie 21, 2007 Autor Share Postat Martie 21, 2007 Calendar competitional 2007: Perioada ................. Denumire ................... Locatie ------------------------------------------------------------------- 10 - 11 martie ......... Cupa Primaverii .......... Copsa Mica 20 - 22 aprilie ......... CNI ET.I (+CB) ........... Zarnesti 05 - 06 mai ............. CNI ET.II ................... Campina 20 mai .................... Cupa SuperCross ....... Pecica 30 iunie - 1 iulie ....... CNI ET.III ................. Bistrita 14 - 15 iulie ............. CNI ET.IV ................. Ciolpani 28 - 29 iulie ............. CNI ET.V .................. Buzau 04 - 05 august ......... CNI ET.VI ................. Lupeni 01 - 02 septembrie .. CNI ET.VII ................ Sf.Gheorghe 27 - 28 octombrie .... CNI ET.VIII .............. Reghin 03 - 04 noiembrie .... CN Echipe ................. Lupeni ------------------------------------------------------------------ Multumim de iformatii. Abia astept cursele de la Zarnesti si Sfantul Gheorghe. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 Multumim de iformatii. Abia astept cursele de la Zarnesti si Sfantul Gheorghe. Numai bine. mai repede pe 15 Aprilie la Ciolpani Etapa I a Campionatului European de Motocros MX 2 Junior si MX Open. La zarnesti o sa fie si Et 1 la EnduroCross. cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Martie 22, 2007 Autor Share Postat Martie 22, 2007 mai repede pe 15 Aprilie la Ciolpani Etapa I a Campionatului European de Motocros MX 2 Junior si MX Open. La zarnesti o sa fie si Et 1 la EnduroCross. cip Da, dar nu bag eu 300 de Km dus intors pana la ciolpani, ca nu-mi place pe strada. Si nici remorca nu am. Astept pana vine "muntele la Mohamed" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 Da, dar nu bag eu 300 de Km dus intors pana la ciolpani, ca nu-mi place pe strada. Si nici remorca nu am. Astept pana vine "muntele la Mohamed" oricum nu ai ce sa faci cu LC4 la endurocross. Ca sa nu mai vorbim de motocross. Trebuie motor mai usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Martie 22, 2007 Autor Share Postat Martie 22, 2007 (editat) oricum nu ai ce sa faci cu LC4 la endurocross. Ca sa nu mai vorbim de motocross. Trebuie motor mai usor. Salut. Nu m-ati inteles. Eu nu particip la curse. Merg doar ca spectator. In afara de faptul ca nu am cu ce (L C 4 fiind prea greu), nici nu am prea multa experienta (2 ani) si chiar nu ma atrage competitia. Eu ma dau de placere. Deci merg la curse doar pentru a ma afla in mijlocul a ceea ce reprezinta una din pasiunile mele. Editat Martie 22, 2007 de gabi bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 (editat) Am pus pe net aproximativ 100 de poze de la Campionatul national de Motocross, Etapa II - Copsa Mica Cei interesati sa intre pe adresa asta : Campionatul national de Motocross 2007 - Copsa Mica Imagini oferite de Sibiu 2007 PS Maine o sa pun si cateva filmulete, mai exact unul de la profesionisti, unul de la amatori si altul cu copii. Editat Mai 6, 2007 de ovisopa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Man_with_Kawa Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Am fost sambata acolo!ati facut treaba buna!exemplu demn de urmat...ce ziceti domnilor primari?Felicitari,Copsa Mica...sunteti Mari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate