ElSpa Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 am tot batut forumurile de afara legate de monster si am vazut ca toata lumea lauda pinionul de 14 in loc de cel de 15..cuplul cica ar if incredibil chiar daca viteza de top scade cu 20 km... eu mergand mai mult prin oras nu ma deranjeaza, prefer cuplu mai mare in detrimentul top speed-ului. am un monster de 1000 cm din 2003 si nu stiu unde sa caut pinionul, in ce catalog. aveti vreo idee, sau daca are cineva vreo parere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
utzelu Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Pinioane pt. Monster gasesti la JT (www.jtsprockets.com) sau AFAM (www.dc-afam.com). Original sunt de la AFAM, eu am schimbat cu unul de la JT, dar tot de 15. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Martie 5, 2007 Autor Share Postat Martie 5, 2007 bine bine si cine imi aduce de acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
utzelu Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 bine bine si cine imi aduce de acolo ? Comanzi pe net... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Martie 9, 2007 Autor Share Postat Martie 9, 2007 pai jtsprokets nu livreasa la end user direct.. unde anume in comanda, eu fiind in ro...ai vreo idee ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
utzelu Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 pai jtsprokets nu livreasa la end user direct.. unde anume in comanda, eu fiind in ro...ai vreo idee ? site-ul ala este al producatorului, asa ca nu poti cumpara de la ei direct. Totusi iti foloseste ca sa vezi ce model de pinion iti trebuie. Apoi bagi pe google si vezi ce magazine online vand. E un pic de sapat asa ca nu am un raspuns clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 29 Euro, marca CHT (RK) , de 14 Livrare in 10-15 zile de la comanda. http://www.caratsrl.net/prodotti/corone--pignoni.aspx SC MOTOBOOM SRL 0727 285 805 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate