demostene Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Bucuresti - Paltinis - Bucuresti, 2-4 martie 2007 Felicitari organizatorilor pentru cele cateva zile de adrenalina non-stop si multumiri lui Nitescu, Catalin, Bogdan si Janel pentru efortul depus la dezapezirea succesiva a snowmobilului Marian, intr-o ipostaza fotogenica, undeva prin munti Presa moto la mare inaltime: Marian, Catalin, Bogdan si Janel O solutie alternativa lantului pentru roata fata, franghia Apropo de lanturi, cam asa arata unul inghetat bocna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 banuiesc ca tzine franghia...si nu mai fuge fatza bine de stiut ....am vazut ca te ai transformat si tu in pinguin rosu ) ti ai gasit costum ceva de iarna...??? turbatule eu am mers la schii tu tot pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Martie 5, 2007 Autor Share Postat Martie 5, 2007 E costumul vechi de ploaie, il am de la Dan Cred ca a strabatut de cateva ori lumea cu el si totusi e ca nou. Nu mai zic ca rezista bine si la ninsoare Si eu am skiat, propulsat de cateva sute de cai N-am gasit lanturi pe acolo si oricum nu mergeau puse pe fata din cauza aripii asa ca am apelat la bucataria pensiunii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate