Sari la conținut

Zona Titan: Balta Alba, Dristor, Sector 3

Alexxa
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte frumos la ploaia de stele ! N-am vazut nici una ! Macar sticla de vin a mers cu toate ca si acum ma lupt cu ea ! ;))

pai te-ai uitat numai la sticla aia, d-aia nu ai vazut stelele:))

am fost putin dezamagit, ma asteptam sa vad cativa titanisti cu mobrele din dotare:P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Ove, Nyt

nu stiu daca ajung maine seara, e cam complicat cu motorul, acum il tin la mama naibii de frica hotilor, dar vreau sa merg sambata la Breaza, dati-mi si mie 1 telefon sau scrieti aici ce ati hotarat (ora si loc plecare).

PS Care e treaba cu Bulgaria? ;) Daca e de 1 zi contati pe mine. ;)

Link spre comentariu

@Ove, Nyt

nu stiu daca ajung maine seara, e cam complicat cu motorul, acum il tin la mama naibii de frica hotilor, dar vreau sa merg sambata la Breaza, dati-mi si mie 1 telefon sau scrieti aici ce ati hotarat (ora si loc plecare).

PS Care e treaba cu Bulgaria? ;) Daca e de 1 zi contati pe mine. ;)

Toate detaliile se vor discuta maine la intalnire ! Maine seara cand ajung acasa voi anunta si locul si ora plecarii pt sambata ! :D

Link spre comentariu

Eu nu mai apar maine la titan ca plec la Breaza asa ca ne vedem pe acolo daca vreti ;) dar la cum se misca treburile prin titan...

incepe sa se simta criza ...

veneam aseara dar, m-am resimtit dupa 14ore de muncă asiduă ... iar Miha imi urla in casca: e inorat, e inorat!

Editat de GabiButon
Link spre comentariu

adica v'ati intalnit ieri ? bravo .... ;) cu breaza cum a ramas? cine ce zicea de bulgaria..?!

la breaza se merge

doar ca eu nu o sa pot decat sa trec pe acolo

si cu conserva, ca mai am niste treburi de facut care o necesita

dar oricum, o sa trec sa salut lumea

Link spre comentariu

adica v'ati intalnit ieri ? bravo .... ;) cu breaza cum a ramas? cine ce zicea de bulgaria..?!

La breaza maine dimineatza(detaliile mai pe seara),bulgaria (intalnirea de la veliko)weekendul viitor. ;)

Mesaj completat

Cine vrea sa mearga la breaza la 09:20 la titan(locul obisnuit)sau la 10:00 petrom baneasa(fantana miorita)

Link spre comentariu

Vreme foarte buna..in afara de cativa stropi pe ici colo ! O singura intamplare nefericita doar ce a implicat un tricou rosu dar ii las placerea lu Ravenitza cand o veni ! Mie unu mi s-a facut rau de la tricoul ala rosu ! :cheers:

Hai cu Veliko ! :(

Editat de Nyt
Link spre comentariu

Vreme foarte buna..in afara de cativa stropi pe ici colo ! O singura intamplare nefericita doar ce a implicat un tricou rosu dar ii las placerea lu Ravenitza cand o veni ! Mie unu mi s-a facut rau de la tricoul ala rosu ! :(

Hai cu Veliko ! :)

hondaaaaaaaa...:cheers:

:D Nyt

Editat de alex ripper
Link spre comentariu

Vreme foarte buna..in afara de cativa stropi pe ici colo ! O singura intamplare nefericita doar ce a implicat un tricou rosu dar ii las placerea lu Ravenitza cand o veni ! Mie unu mi s-a facut rau de la tricoul ala rosu ! :cheers:

Hai cu Veliko ! :D

bine k nu tzi-a dat o pereche de bikini rosii inscriptzinatzi cu honda si sa te puna sa-i iei pe tine acolo!poate nu te mai intzelegeai cu cocoselu!! :(

Link spre comentariu

Vreme foarte buna..in afara de cativa stropi pe ici colo ! O singura intamplare nefericita doar ce a implicat un tricou rosu dar ii las placerea lu Ravenitza cand o veni ! Mie unu mi s-a facut rau de la tricoul ala rosu ! :)

Hai cu Veliko !

:) te prinde rosul!

Eu cred ca zic pas la Veliko, chit ca imi pare rau...asta e.

bine k nu tzi-a dat o pereche de bikini rosii inscriptzinatzi cu honda si sa te puna sa-i iei pe tine acolo!poate nu te mai intzelegeai cu cocoselu!!

:( Vezi Nyt, se putea si mai rau!

Care are chef de o tura sa dea azi un tzar dupa 6 !

Pe Magheru mai??? :D

Mesaj completat

Nyt never mess with me! Cum a fost sa mergi pe suzuki k8 cu tricou honda...? :cheers:

post-7727-1250453035_thumb.jpgpost-7727-1250453208_thumb.jpg

recunoasteti poponetul: indiciul....are un fetis pentru tricourile honda!

post-7727-1250453097_thumb.jpg

Link spre comentariu

@ Raven : Da si pe Magheru...de ce nu? Cu tricoul Honda imi permit ! :cheers:

Referitor la chestia cu "don't mess with me " mai discutam ! Lucrurile nu o sa ramana asa . :(

Editat de Nyt
Link spre comentariu

Raven, pe presedintele de la Honda Repsol in cheama Tetsuo Suzuki...e mai rau decat un simplu tricou rosu cu `onda . :cheers:

Editat de alex ripper
Link spre comentariu