Sari la conținut

vrajitoru_23

Membru
  • Număr conținut

    183
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    transalp 600
  • Numar Moto
    B 23 NRY
  • Club
    transalp.ro

vrajitoru_23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. vrajitoru_23

    La plimbare

    multumesc de poze. mi-a facut placere sa ne plimbam. nu imi vine sa cred ca am facut 80 km.
  2. vrajitoru_23

    La plimbare

    eu voi fi prezent la agip la 11:00!
  3. vrajitoru_23

    La plimbare

    salut. eu astazi vreau sa ies la o plimbare cu bicla. nu stiu inca unde. la ora 12 o sa vreau sa fiu la locul de intalnire, nici ala nu se stie. (poate stabilim impreuna, daca vine cineva azi) 0728.621.712 daca e tentat cineva, sa ma sune pe la 11, si vedem cum facem. vin si sambata daca nu plec din bucuresti!
  4. salut, cu ce e mai prost cel facut acasa? http://www.youtube.com/watch?v=7xg1bOcV3rI eu voi incerca sa imi fac zilele astea... nu am intentia sa va stric organizarea, ci sa va salvez din bani... numai bine!
  5. pai si nu muta nimeni postarile de la Crosstourer si TRIUMPH 1200 Explorer aici?
  6. ai uitat sa spui ca si cu puta cea mai mare ca tot se discuta mai sus de asta
  7. Felicitari. Sa va intoarceti cu bine si apoi sa plecati iar(in alta parte) ca meritati. Putine detalii despre cum s-a comportat motocicleta, cum e cu consumul sau niste detalii care merita relatate.
  8. salutare, am un prieten care si-a luat de curand 600rr, si azi s-a dus la autentificare. l-au respins pt ca nu avea lapta de numar. si-a cumparat de curand moto si nu are suportul original de numar, banuim ca asta ii trebuie. poate cineva sa imprumute suportul original pt treaba asta? dati-mi mie un PM. multumesc. s-a rezolvat, ms
  9. salutare...azi ajunge si vrajitoru la intalnirea cavalerilor de titan:) voi fi pe un transalp violet (voi fi pt prima data cu motorul:) )
  10. salutare...io maine ajung la sighisoara(festival medieval), inca nu stiu sigur pt ca nu am a doua casca(care ai putea sa imi imprumuti o casca pt o tipa <aprox. 53 cm>), tenteaza pe cineva asa ceva?...o sa stau la cort:)
  11. d-aia am vazut multi motociclisti pe strada...ca nu a mers autostrada forumului:)) vinerea trecuta a fost cineva? (exact cand sa ies din casa a inceput o ploaie serioasa)
  12. da, a plouat....se pare ca nu a vrut ploaia sa vin si eu...data viitoare sper sa nu mai intervina ceva...
  13. o sa vina si vrajitoru pe la titan ca nu a mai fost de mult:) sper sa nu ma trezesc singur acolo:P
  14. Vehocole implicate: golf IV si cred ca un ZX6-r verde Directia de mers: Liceul Sincai Sa intamplat in jur de 22:50, parea ca de vina e cel cu golful care facea stanga, motorul era cazut pe prima linie de tranvai si toata partea din fata destul de tare strivita, usa masinii stanga-fata era sifonata si in drept cu cealalta linie de tranvai Erau o masina de la smurd si una de politie(tocmai venea inca una de la politie). Nu am oprit ca nu eram singur si toata lumea din masina era obosita si putin grabita, d-asta nici nu stiu alte detalii si nici exact ce motor. sper sa fiu de ajutor cu informatiile astea:-??
×
×
  • Creează nouă...